Heb jij al gestemd op mij voor de Zalando’s People’s Choice Award?


Zalando's People's Choice Award - Ik ben genomineerd!

Een tijdje geleden ben ik genomineerd om deel te nemen aan Zalando’s People’s Choice Award 2015. Het is de bedoeling dat ik zoveel mogelijk stemmen verzamel om deze super gave award te winnen en natuurlijk kunnen jullie ook iets gaafs winnen als jullie op mij stemmen! Heb jij al gestemd op mij?


Zalando Fashion Blogger Awards 2015

Als stemmer van de Zalando’s People’s Choice Award maak je namelijk kans op een van de drie cadeaubonnen t.w.v. 100 Euro of een fashionpas naar de Zalando Blogger Awards inclusief hotelovernachtig! Hoe gaaf is dat?!

Maar dat is het niet alleen! De personen die op mij hebben gestemd maken namelijk ook nog eens kans op een extra leuk pakketje! Laat dus een reactie hieronder achter als je op mij hebt gestemd 🙂 .

De stemronde loopt nog tot en met volgende week (15 oktober 2015). Dus stem snel op mijn blog en maak kans op een van die prachtige prijzen!

Kopieer mijn url:
https://www.sentinelli.nl

Klik dan op bovenstaande button om jouw stem uit te brengen van de Zalando’s People’s Choice Award. Volg daarna de instructies op de website van Zalando.

Heel erg bedankt iedereen!!

Heb jij gestemd op mij? Laat dan een reactie achter, je maakt kans op een mooie prijs!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: