Catrice Satin Matt Effect – 02 Crush on MATT & Catrice Gel Like + Top Coat


Catrice Satin Matt Effect - 02 Crush on MATT & Catrice Gel Like + Top Coat

Een tijdje geleden was bij de Kruidvat de make-up 1+1 gratis actie en ik had behoorlijk wat spulletjes besteld, waaronder een aantal nagellakjes. Vandaag laat ik jullie de Catrice Satin Matt Effect – 02 Crush on MATT & Catrice Gel Like + Top Coat zien.


Catrice Satin Matt Effect - 02 Crush on MATT & Catrice Gel Like + Top Coat

Dit lakje komt uit de Catrice Luxury Vintage Satin Matt collectie en het is een prachtige kleur roze. Het flesje van het lakje is van deze collectie vierkant, terwijl de normale flesjes van Catrice rond zijn. Ik vind dit persoonlijk wel mooier en luxer staan. Het lakje heeft ook een inhoud van 11ML, terwijl een standaard flesje een inhoud heeft van 10ML. Wat ik persoonlijk wel een nadeel vind, is dat het kwastje van dit lakje aan de smalle kant is. Dit vind ik zelf niet echt fijn lakken, ik heb liever een iets breder kwastje.


Catrice Satin Matt Effect - 02 Crush on MATT & Catrice Gel Like + Top Coat

Hierboven heb ik het lakje op mijn nagels, je ziet dat het een mooie mate finish geeft. Wat ik erg fijn vind, is dat het lakje super snel droogt, waardoor je snel weer een nieuw laagje overheen kan doen. Want je hebt bij dit lakje wel minstens 3 laagjes nodig om het geheel dekkend te krijgen. Het lakje laat ook wel een beetje strepen achter en als je een ietwat te dikke laag doet, dan kan het nogal stroperig gaan lakken. Je moet dus wel dunne laagjes gaan gebruiken.

Het lakje bleef bij mij ongeveer 1,5 dag op mijn nagels zitten, voordat het begon te chippen. Je kan natuurlijk wel een top coat overheen doen, een normale of zelfs een top coat met een matte finish. Ik vind het een mooi lakje, alleen het dekken is wel iets minder en het blijft niet zo lang op je nagels zitten.

Catrice Satin Matt Effect – 02 Crush on MATT kost 3,59 Euro.


Catrice Satin Matt Effect - 02 Crush on MATT & Catrice Gel Like + Top Coat

Dan hebben we nog de Catrice Gel Like + Top Coat. Dit lakje zorgt ervoor dat elke nagellak een gel look krijgt met een hoogglans finish. Daarnaast verlengt de top coat de langhoudendheid van het onder aangebrachte nagellakje.

Het flesje van dit lakje is wel rond en heeft een inhoud van 10ML. Bij dit lakje ook het kwastje aan de smalle kant, al vind ik het wel iets fijner lakken dan het lakje van hierboven.


Catrice Satin Matt Effect - 02 Crush on MATT & Catrice Gel Like + Top Coat

Het lakje geeft inderdaad een mooie hoogglanse finish. Je krijgt wel een mooi gel look effect, dat vind ik wel echt een mooi gezicht.

Mijn nagellakje deed er iets langer mee dan zonder deze top coat, maar maximaal 1 dag langer. Wat me wel opviel, is dat het lakje gemakkelijker af te halen is door de gel top coat, je kan gemakkelijk stukken van je nagels afhalen. Maar dit betekent ook wel, dat als je lakje begint te chippen, dat er ook grotere stukken van je nagellak afkomen en dat is wel jammer natuurlijk.

Ik vind het effect van de gel look top coat wel erg mooi. Je kan de Catrice Gel Like + Top Coat voor 2,89 Euro kopen.

Wat vind jij van bovenstaande lakjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: