Met deze fotografiewerken ga ik exposeren!


Met deze fotografiewerken ga ik exposeren!

Een aantal weken geleden vroeg ik jullie om hulp. Zoals jullie weten ga ik namelijk ook dit jaar weer exposeren op de Leerdamse Kunstvierdaagse. En ik vroeg aan jullie welke fotografiewerken jullie het mooist vonden en waarmee ik moet gaan exposeren. Ik heb ontzettend veel reacties gekregen op het artikel, maar ook op facebook, twitter en in privé. Ik wil iedereen ontzettend bedanken hiervoor. En natuurlijk heb ik ook naar jullie geluisterd! Vandaag laat ik jullie zien met welke fotograferen ik ga exposeren.

In totaal heb ik 4 fotografiewerken uitgekozen. Twee fotografiewerken zijn nog van vorig jaar, die had ik al ge-exposeerd op de Leerdamse Kunstvierdaagse. Ook deze twee foto’s waren weer erg populair bij iedereen.

De twee fotografiewerken van vorig jaar die ik weer ga exposeren zijn:

En onderstaande twee foto’s zijn ook gekozen door jullie als twee mooiste foto’s en die vind ik zelf ook echt ontzettend gaaf. Hier ga ik dus ook mee exposeren 🙂 .


Verlaten en vergane villa met siertrap en piano

Verlaten Chateau met een prachtige entree

Ik ben echt ontzettend blij met deze keuze 🙂 . Ik wil iedereen bedanken voor jullie stemmen, dit heeft mij enorm geholpen! De twee fotografiewerken hierboven worden deze week besteld 🙂 .

De 6e Leerdamse Kunstvierdaagse 2015 is van 29 Oktober t/m 1 November. Mocht je ook willen komen, neem dan eens een kijkje op Leerdamse Kunstvierdaagse.

Wat vind jij van bovenstaande foto’s?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: