Verras iemand met een leuk kaartje en een cadeau via Kaartwereld.nl!


Verras iemand met een leuk kaartje + cadeau

Kaartjes versturen vind ik nog steeds ontzettend leuk om te doen! Bijvoorbeeld om iemand te bedanken, als iemand een baby heeft gekregen of iemand beterschap te wensen. Het is natuurlijk helemaal leuk als je het kaartje helemaal naar eigen wensen kan maken, zoals met een eigen foto of versieren met leuke afbeeldingen etc. Ik vind het leuk om iemand hiermee te verrassen. Via Kaartwereld.nl kan je vele verschillende en mooie kaarten versturen en daarnaast ook een passend cadeau meesturen. Super leuk natuurlijk! Van Kaartwereld.nl mocht ik zelf ook een kaart sturen met een cadeau. Vandaag vertel ik hier iets meer over.


Verras iemand met een leuk kaartje + cadeau

Bij Kaartwereld.nl kan je een super leuke kaart uitkiezen in verschillende categorieën, zoals bijvoorbeeld verjaardagskaarten, beterschapkaarten, vriendschapskaarten en meer. Ik heb zelf een super leuke vriendschapskaart uitgekozen voor mijn super lieve vriendin.

Je kan de kaart helemaal naar eigen wensen maken. Zoals je hierboven ziet, heb ik de kaart een andere achtergrond kleur gegeven. De tekst kan je ook helemaal zelf aanpassen, bijvoorbeeld in een bepaalde stijl en ook de grootte. Super leuk! Daarnaast kan je ook de kaart nog mooier en vrolijker maker door afbeeldingen toe te voegen, bestaande maar ook jouw eigen afbeeldingen. Echt ontzettend leuk!


Verras iemand met een leuk kaartje + cadeau

Als je jouw kaart helemaal klaar hebt, kan je kiezen uit verschillende groottes. Persoonlijke vind ik het dan leuk om een extra grote kaart te kiezen 🙂 . Daarna kan je ook nog een cadeau uitzoeken die je ook wilt geven. Vele verschillende cadeaus kan je hier vinden, zoals knuffels, bloemen, happy socks en meer! Dit vind ik nou echt ontzettend leuk en het geeft net iets extra’s aan jouw kaart.

Mijn vriendin heeft de kaart ook ontvangen met een klein cadeautje erbij. Ze was echt super verrast en heel erg blij! En van zulke reacties word ik zelf ook helemaal blij 🙂 . Ik vind het ook ontzettend leuk om kaartjes te versturen. Inmiddels heb al meerdere kaartjes verstuurd met cadeaus omdat het gewoon leuk is om iemand hiermee te verrassen en de reacties zijn gewoon echt leuk.

Wil jij ook iemand verrassen met een leuke kaart en een cadeau, bijvoorbeeld een verjaardagskaart, neem dan eens een kijkje op Kaartwereld.nl 🙂 !

Stuur jij nog wel eens een kaart naar iemand? En wanneer was de laatste keer dat jij een kaart naar iemand hebt gestuurd?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: