Opgemaakt September met o.a. NIVEA, Dove, Tropika en Andrélon!


Opgemaakt September met o.a. NIVEA, Dove, Tropika en Andrélon!

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In september heb ik weer aardig wat spulletjes opgemaakt en vandaag laat ik ze aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten van september heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

– Dove Badcreme met pure zijde.
Ow wat is deze toch heerlijk zeg! Ik begin steeds meer fan te worden van Dove producten. De badcreme gebruik ik gewoon onder de douche en het is echt heerlijk zacht, zo zacht als zijde. Het voelt zeer luxe aan, deze ga ik zeker vaker kopen!

Tropika Cleansing Lotion
Weer een product van Tropika dat ik heb opgemaakt. De Cleansing Lotion heb ik echt dagelijks gebruikt, het haalt mijn make-up er zeer gemakkelijk af en het maakt mijn huid schoon en heerlijk zacht. En de geur is ook echt heerlijk!

NIVEA CELLular Radiance Nacht Serum
Dit nacht serum is van de NIVEA CELLular Radiance lijn en heb ik elke avond gebruikt. Ik heb er best wel lang mee gedaan en ik vind hem echt heerlijk. Lekker zacht voor mijn huid, maakt mijn huid steviger en oneffenheden zijn iets minder. Daarnaast maakt het mijn huid heerlijk zacht, glad en soepel. Ja ik ben echt fan van dit product en ga ik ook zeker vaker halen!

Andrélon Keratine Repair shampoo & Andrélon Happy Hair Day Shampoo
De Keratine Repair lijn is en blijft gewoon mijn favoriet. De shampoo gebruik ik dan ook altijd 🙂 . En Andrélon bestaat 75 jaar, dus kreeg ik bij de Kruidvat een extra shampoo erbij, genaamd Happy Hair Day. Ook hier zit Keratine in en daar was ik natuurlijk ontzettend blij mee, want ik ben fan van producten met Keratine. Van deze shampoo heb ik dan dus ook echt heerlijk genoten!

Catrice re-touch light-reflecting concealer ivor
Deze gebruik ik al een tijdje voor onder mijn ogen. Het is voor mij de goede kleur en het blauwe onder mijn ogen zijn hierdoor goed bedekt. Ik ben er zeer tevreden over. Deze heb ik ook weer opnieuw gekocht en ga ik zeker vaker kopen 🙂 .

Dit waren mijn opgemaakte producten van afgelopen september 🙂 . Komende maand zullen er weer meer producten zijn, aangezien ik veel producten heb die alweer bijna op zijn 🙂 .

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: