Winactie – Win een ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro


Winactie - Win een ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro

Elke maand komt er een nieuwe winactie online waarmee je super leuke dingen kan winnen! Vandaag gaat er dus weer een nieuwe winactie in en je kan hiermee een ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro winnen! Omdat mijn uitgerekende datum steeds dichterbij komt, zal deze winactie ook iets langer duren dan normaal. Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

*Voorwaarden ICI PARIS XL e-Gift Card:

De ICI PARIS XL e-Gift Card zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte en kan je inleveren in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en in de webshop. Je hebt de mogelijkheid om het tegoed op de e-Gift Card in meerdere delen te gebruiken. Het resterende bedrag op jouw e-Gift Card kan niet in contanten worden uitbetaald.*

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij Bloglovin en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Save dit artikel op bloglovin
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli).
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een ICI Paris XL e-Gift Card van 20 Euro via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-ici-paris-xl-e-gift-card-van-20-euro #IciParisXL #gratis”
– Volg mij op Instagram
– Volg mij op Pinterest

De winactie loopt van 12 december 2016 tot en met 11 februari 2017. Op 12 februari 2017 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

7 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: