Beauty & the brains – Slim shoppen


slim shoppen

Welke vrouw houdt er nou niet van om heerlijk te gaan shoppen om nieuwe en fijne beauty producten te gaan kopen. Maar natuurlijk wil je wel besparen op dure beauty producten. Vandaag geef ik jullie een aantal handige tips om slim te gaan shoppen en te gaan besparen op beauty producten.

Aanbiedingen in folders.
Elke week zijn er nieuwe folders beschikbaar waar je in kan snuffelen naar fijne aanbiedingen. Heb je liever geen papieren folders, op de meeste websites van winkels kan je ook de folders online bekijken. En er zijn ook Apps waarmee je de nieuwste folders kan bekijken.

Aanbiedingen slim gebruiken.
Je kan aanbiedingen als 1+1 gratis gebruiken als je bijvoorbeeld zeker bent dat je een product vaker gaat gebruiken. Denk hierbij aan shampoo en conditioner, zo kan je weer even een tijd vooruit met deze producten. Maar je kan natuurlijk ook samen gaan shoppen met je vriendin, zus of moeder. Zodat jullie beide kunnen genieten van deze aanbieding.
Vaak wordt bij de aanbieding 2e product gratis ook als 50% korting op het totaalbedrag berekend. Als je dan een heel duur product wilt kopen, dan kan je nog iets erbij nemen van hetzelfde merk wat niet zo heel duur is, dan krijg je dus 50% korting op het totaalbedrag van deze twee producten en ben je dus alsnog goedkoop uit.

Wacht op het juiste moment.
Aanbiedingen zijn altijd leuk. Maar sommige aanbiedingen kunnen natuurlijk altijd beter. Soms zie je een aanbieding dat je bijvoorbeeld 10% korting kan krijgen op een product. Dit kan natuurlijk altijd beter. Als je het product niet direct nodig hebt en een aantal weekjes kan wachten, koop het product nog niet. Je zal vaak zien dat het product een betere korting krijgt bij dezelfde drogist of zelfs ergens anders.

Maak gebruik van spaarkaarten of klantenkaarten.
Met spaarkaarten en klantenkaarten kan het zijn dat je gebruik kan maken van nog meer mooie aanbiedingen. Met spaarkaarten kan je zelfs punten sparen waarmee je weer fijne kortingen kan krijgen of zelfs mooie beauty spullen kan uitzoeken.

Ga swappen met je vriendin(nen).
Je kan natuurlijk ook gaan swappen met je vriendin(nen). Dit houdt in dat jij spulletjes aan jouw vriendin(nen) geeft die jijzelf niet meer gebruikt en zij doen dat ook bij jou. Zo kan je je elkaar blij maken met spulletjes die jullie zelf niet meer gebruiken, maar dat je toch wel weer nieuwe spulletjes hebt en deze dus niet hoeft te kopen in de winkel.

Vraag samples aan.
Ben je niet zeker of je een beauty product wel fijn gaat vinden, vraag dan eens een sample aan voordat je deze gaat kopen. Dit kan je vaak doen in de drogisterij, maar dit kan je ook wel eens via websites van de bedrijven doen. Als je het online aanvraagt, hou er dan wel rekening mee dat het eventjes duurt voordat je de sample krijgt. Maar hou er ook rekening mee dat de bedrijven jouw gegevens hebben. Wil je dit liever niet, ga dan eens naar de drogisterij om te vragen of zij een sample voor jou hebben.

Beautyboxen bestellen.
Je hebt ook beautyboxen waarop je je kan abonneren. Je krijgt dat iedere maand voor een vast bedrag een beautybox met een inhoud van een aantal samples of zelfs full size producten. Elke maand krijg je een andere inhoud. Zo kan je nieuwe producten ook eerst goed testen en kan je bepalen of je het later nog eens wilt gaan kopen.

Door deze tips te volgen, bespaar je echt veel geld op beautyproducten.

Hoe bespaar jij geld op beauty producten? Of hoe ga jij slim shoppen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: