Mijn leven in foto’s #91 – MonkeyTown, Nationale Glas- & kunstdagen en HP Sprocket

Mijn leven in foto’s #91 -  Nationale Glasdagen

Het is alweer zaterdag, heerlijk genieten van het weekend! Vandaag was het heerlijk weer, we hebben vandaag lekker gewandeld en ook geknutseld. In dit artikel laat ik zien wat ik de afgelopen weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #91 -  MonkeyTown

Twee weken geleden zijn Thomas en ik samen met mijn vriendinnetje haar zoontje naar MonkeyTown in IJsselstein geweest. Dat was echt super gezellig en leuk! Persoonlijk vind ik MonkeyTown in Leerdam wel iets leuker en ook groter dan in IJsselstein.

Mijn leven in foto’s #91 - Pakketjestijd

Yeahhh pakketjestijd!

Mijn leven in foto’s #91 -  Nationale Glasdagen

Mijn leven in foto’s #91 -  Nationale Glasdagen

Het waren afgelopen weekend de glas- & kunstdagen. Het was weer leuk om hier rond te lopen en alles te bewonderen. Ook was het zondag weer een koopzondag in Leerdam. Van mij mag het elke zondag wel koopzondag zijn. Is het bij jou in de stad / dorp ook wel eens koopzondag? Laat het me weten in de reacties!

Mijn leven in foto’s #91 -  Nationale Glasdagen

Mijn leven in foto’s #91 -  Nationale Glasdagen

Normaal gesproken moet je altijd betalen voor een rondleiding in de tuinen van Het Hofje van Mevrouw van Aerden, maar met de glasdagen was het ook gewoon gratis toegankelijk. Super leuk om dan eens weer een kijkje te nemen. Je ziet hier ook overblijfselen van het kasteel dat hier gestaan heeft en in 1574 kapotgeschoten is door de Spanjaarden. Zo zonde! Maar wel fijn dat ze deze overblijfselen hebben laten staan. Je kan meer over het kasteel hier lezen: Kasteel Leerdam.

Mijn leven in foto’s #91 -  HP Sprocket

Sinds een tijdje volg ik CreaChick en door haar werd ik geïnspireerd. Ik wilde namelijk ook graag een journal bijhouden met wat ik allemaal meemaak en foto’s van ons gezin en de dingen die we meemaken. Ik wilde hiervoor graag de HP Sprocket gebruiken, deze stond al best lang op mijn wishlist. Ik besloot om deze te gaan kopen en ik ben er echt enorm blij mee! Binnenkort laat ik deze op mijn blog nog uitgebreid zien. Heb jij ook ervaring met de HP Sprocket? Wat vind jij ervan? Laat het me weten in de reacties!

De Sims Freeplay - Luxe Leven

Ook kwam er weer een nieuwe De Sims Freeplay Update online. Super leuk!

Mijn Bullet Journal september setup 2018

Begin september heb ik ook een nieuwe setup voor deze maand gemaakt in mijn Bullet Journal. Hoe mijn setup er helemaal uitziet, kan je hier lezen en zien: Mijn Bullet Journal September Setup 2018.

Vandaag heb ik nog heerlijk geknutseld met Thomas en ook gewandeld. Hans is begin oktober jarig en hebben wij een mooi knutselwerk voor hem gemaakt. Deze laat ik binnenkort nog wel zien op mijn blog. Vanavond ga ik heerlijk relaxen en morgen nog lekker wandelen en foto’s maken en verder ook nog relaxen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: