Mijn Bullet Journal september setup 2018

Mijn Bullet Journal september setup 2018

Elke maand maak ik een nieuwe setup in mijn Bullet Journal. Een maand met nieuwe taken, doelen, herinneringen, maandoverzicht en meer. In dit artikel laat ik jullie zien hoe mijn Bullet Journal september setup er precies uit ziet.

Mijn Nuuna Bullet Journal was helemaal vol, dus ben ik begonnen in een nieuwe Bullet Journal. Het is de Mijn Bullet Journal Confetti van Mus geworden. Deze heb ik gekregen voor mijn verjaardag van mijn broer. Binnenkort zal ik deze ook laten zien in een apart artikel. Om mijn Bullet Journal heb ik een reis etui van Diana Leeflang gedaan, deze kon je kopen bij Kruidvat. Ik vind het een zeer handige etui, zo kan je ook pennen en kleine papiertjes etc. meenemen.

Hieronder laat ik zien hoe ik de maand september heb ingedeeld in mijn huidige Bullet Journal.

Maandoverzicht en todo lijst

Mijn Bullet Journal september setup 2018

De eerste pagina bevat een nieuw maandoverzicht. Elke regel is een nieuwe dag en hierin plaats ik afspraken, verjaardagen, evenementen en todo’s die echt die dag gedaan moeten worden. De weken splits ik door middel van een streep, een nieuwe week begint in mijn Bullet Journal altijd op een maandag. Zodra een dag aangebroken is, zet ik er een vinkje voor die dag. Zo kan ik ook snel zien welke datum het is en wat er nog allemaal gaat gebeuren deze maand. Ook gebruik ik color coding om bepaalde items te markeren, zoals werk als Virtual Assistant, verjaardagen, afspraken, evenementen, prive-dingen, items voor mijn blog en wanneer ik moet werken.

Aan de zijkant heb ik ook een tabje gemaakt met een sticker uit de Mijn Bullet Journal Stickers van MUS. Ik vind het wel handig om gelijk bij de juiste maand te kunnen komen. Nu heeft deze Bullet Journal ook drie leeslintjes wat ook wel fijn is, maar een tabje vind ik net iets gemakkelijker.

In mijn Bullet Journal heb ik een zeer grote todo lijst. Hier haal ik elke maand taken vanaf en plan in ik voor de betreffende maand. Al deze taken zet ik dan in een maand todo lijst. Wekelijks kijk ik dan welke taken ik die week kan en wil ga doen en zet ik ze op mijn weekplanning. Deze maand heb ik niet zoveel taken ingepland staan dan normaal. Ik weet namelijk dat ik op bepaalde dagen geen tijd heb om hiermee aan de slag te gaan en daarom heb ik besloten om minder taken op mijn todo lijst te plaatsen.

Onderaan de pagina heb ik nog een kleine agenda geplaatst, zodat ik in één oogopslag een duidelijk overzicht heb van de maand.

Blongonderwerpen en doelen

Mijn Bullet Journal september setup 2018

Op de volgende pagina heb ik een lijst met blogonderwerpen voor deze maand. In mijn Bullet Journal heb ik ook een grote lijst met blogonderwerpen. Hier haal ik dan elke maand nieuwe onderwerpen vanaf en plan deze dan in voor die maand.

Ik vind het belangrijk om elke maand aan doelen te werken en daarom plaats ik ook mijn doelen in mijn Bullet Journal, zodat ik er ook echt mee aan de slag ga.

Herinneringen

Mijn Bullet Journal september setup 2018

In mijn Bullet Journal heb ik ook twee pagina’s gereserveerd staan voor herinneringen. Leuke, toffe, bijzondere herinneringen schrijf ik hier dan op. Ook versier ik deze pagina’s met stickers, washi tape en mooie handlettering.

Mijn Bullet Journal september setup 2018

Zo ziet mijn Bullet Journal setup er nu uit. Zo nu en dan probeer ik weer iets nieuws uit en kijk ik aan het einde van de maand of het werkt voor mij of niet. Voor nu ben ik echt zeer tevreden met mijn huidige setup. Deze maand heb ik ook gebruik gemaakt van stickers van de nieuwe stickerboek van MUS. Ik vind de stickers echt super leuk.

Gebruikte producten

Mijn Bullet Journal Confetti van Mus
Mijn Bullet Journal Stickers van MUS (ZE ZIJN WEER OP VOORRAAD!)
Tombow ABT Dual-Brush tekenpennen – Pastel kleuren – Set van 6
HEMA fijnschrijver

Hoe plan jij jouw taken in?

De maand september in mijn MUS Bullet Journal

Hoe ik een maandelijks overzicht en todo lijst heb gemaakt in mijn Bullet Journal

Mijn september setup in mijn MUS Bullet Journal

Mijn maandelijks overzicht voor de maand september in mijn Bullet Journal

Mijn Bullet Journal september setup 2018

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: