Mijn leven in foto’s #78 – Voorlinden museum, eerste webinar gegeven en early bird korting verlengd!

MMijn leven in foto’s #78 - Voorlinden museum, eerste webinar gegeven en early bird verlengd!

Het is alweer weekend, heerlijk! Afgelopen weken heb ik het weer lekker druk gehad. Ik heb verschillende afspraken met klanten gehad en daarnaast heb ik ook behoorlijk hard gewerkt aan mijn blog, e-book, webinar en voor klanten. Maar we zijn ook heerlijk op pad geweest naar het Voorlinden museum en hebben heerlijk gewandeld. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen twee weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #78 - Vissen en wandelen

Mijn leven in foto’s #78 - Vissen en wandelen

Mijn leven in foto’s #78 - Vissen en wandelen

Ik vind het heerlijk om met ons gezinnetje te gaan wandelen. Het was weer heerlijk weer en mijn man wilde wel even een beetje vissen in de haven van Leerdam. We hebben toen lekker rondgewandeld door de haven heen en verder nog door de stad. De haven van Leerdam vind ik echt geweldig mooi, met een prachtige stadsmuur uit eind 14e, begin 15e eeuw. Ik wandel hier echt graag!

Mijn leven in foto’s #78 - Voorlinden Museum

Mijn leven in foto’s #78 - Voorlinden Museum

We zijn ook nog naar het Voorlinden Museum geweest. Wat een prachtig en apart museum is dat. Meer foto’s van het museum kan je vinden als je op de link klikt. Ik vind het echt een aanrader om eens hier naar toe te gaan. Wel prijzig en een museumkaart is hier helaas niet geldig. Maar je moet er zeker eens naar toe zijn geweest.

Mijn leven in foto’s #78 - Lopen met Thomas

Thomas begint ook steeds meer te lopen, super tof om te zien. We zijn dan ook naar de Natuurtuin in Leerdam geweest om daar te gaan lopen. Meneertje hield het nog enorm lang vol ook, echt geweldig. Hij was daarna wel echt doodop, haha. Maar heerlijk om te zien hoe goed hij het doet. We zijn gisteren ook nog naar het consultatiebureau geweest en hij is alweer 82cm lang en 11 kilo, wow! Het gaat zo hard! Ik ben echt enorm trots op hem, hij doet het geweldig 🙂 .

Nuuna notitieboek A5+ Everything Starts From a Dot 28,90 Euro

Elke avond ben ik bezig om een nieuwe planning te maken voor de volgende dag. Ik heb hier dan ook een artikel over geschreven: Mijn avond planning routine in mijn Bullet Journal.

Webinar doelen opstellen en bereiken in 2018

Wow, dat was echt super spannend! Afgelopen donderdag heb ik mijn allereerste webinar gegeven en dat was enorm leuk en gaaf om te doen. Ik heb vele leuke reacties mogen ontvangen. Ik heb dan ook besloten om de webinar nog eens in maart te gaan houden. Super leuk! Binnenkort komt hier snel meer informatie over.

GRATIS webinar - Doelen opstellen en bereiken in 2018

En wat ook echt tof is, dat ik ontzettend veel early bird inschrijvingen heb ontvangen voor mijn ebook over “Gestructureerd leven”. Wow, daarom heb ik ook besloten om de early bird korting van 20% te gaan verlengen. Meer hierover lees je hier: Early Bird korting voor mijn ebook over “Gestructureerd leven” wegens succes verlengd!.

Leuchtturm1917 roze a5 blanco notitieboek

Yeahh en er kwam ook weer een nieuwe winactie online, namelijk Winactie – Win een LEUCHTTURM1917 notitieboek naar keuze!. Doe jij al mee?

Dit is wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. Dit weekend gaan we heerlijk relaxen, morgen afspreken met vrienden en hopelijk ook nog lekker wandelen als het mooi weer wordt. Ook ga ik werken aan Blogwise.nl en aan mijn ebook over gestructureerd leven. Super leuk! Ik heb er zin in!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat had of heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: