Early Bird korting voor mijn ebook over “Gestructureerd leven” wegens succes verlengd! GESLOTEN

Binnenkort verkrijgbaar - Ebook over gestructureerd leven

Een tijdje geleden schreef ik dat ik momenteel druk bezig ben met mijn allereerste ebook, dit gaat over “Gestructureerd leven”. Gisteren had ik mijn allereerste webinar over “Doelen opstellen en bereiken in 2018”. Hier kwamen zulke toffe en goede reacties op. Ik vond het zeer spannend en echt ontzettend leuk om te doen. Ik heb dan ook besloten om mijn webinar in maart weer te gaan houden, hou mijn blog in de gaten voor meer informatie. Maar daarnaast heb ik nog iets tofs voor jullie! Namelijk de Early Bird korting voor mijn ebook over “Gestructureerd leven” is wegens succes verlengd! Er zijn namelijk al 93! inschrijvingen binnengekomen, wow! Ik vind het dan ook echt super tof en ik wil de Early Bird korting van 20% laten doorgaan tot 100 inschrijvingen. Wees er dus snel bij! In dit artikel vertel ik weer iets meer over mijn ebook.

Let op: de inschrijving is gesloten voor de early birds!

Maar wat kan je allemaal verwachten in mijn ebook?

“Heb je wel eens gedacht, “ow ja” dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen. En een aantal minuten later ben je alweer vergeten wat je allemaal nog moet of wilt doen. Of je schrijft het op een notitieblaadje en je bent vervolgens dit blaadje weer kwijt. Misschien heb je wel teveel dingen te doen, maar je komt er gewoon niet aan toe. Je hebt je gezin, school, werk, sociale leven, sporten en meer. Je hebt een enorm druk leven en je vindt het lastig om prioriteiten te stellen. Of juist het tegenovergestelde, je zit uren lang op facebook te kijken, tv te kijken etc., terwijl je nog zoveel dingen moet doen. Je wilt weer structuur in jouw leven hebben. Toe komen aan de dingen die je moet of wilt doen. Met mijn ebook krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!”

Ik ben nog druk bezig met mijn ebook, maar ik kan al wel een aantal onderwerpen verklappen:
– Doelen opstellen en uitwerken door middel van mijn werkboek
– Visionboard maken
– Verschillende takenlijsten maken
– Gestructureerd werken
– Planningen maken
– Prioriteiten stellen
– Voorbereidingen
– Hoe ga je productief en gestructureerd aan de slag
– Hoe deel je jouw dag in
– Jezelf belonen
– Geen uitstelgedrag meer
– Bullet journal uitleg
– Structuur in het huishouden
– EN MEER!!!

Wat wil jij leren over gestructureerd leven?

Graag hoor ik ook van jou of jij nog iets wilt leren over gestructureerd leven, productiviteit en meer? Dan kan ik dat natuurlijk ook meenemen in mijn ebook!

Prijs en verkrijgbaarheid ebook

Mijn ebook zal 12,50 Euro gaan kosten en zal gelanceerd worden op mijn blog in April.

Wat wil jij graag leren over gestructureerd leven?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: