Winactie – Win een LEUCHTTURM1917 notitieboek naar keuze!

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

Elke maand komt er een nieuwe winactie online waarmee je super leuke dingen kan winnen! Vandaag gaat er een super leuke winactie in. Je kan een super mooie LEUCHTTURM1917 notitieboek naar keuze winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Je kan een LEUCHTTURM1917 notitieboek (* Dit is een affiliatie link) naar keuze winnen. Er zijn zoveel verschillende soorten, met lijntjes, met punten, blanco versies en in verschillende kleuren en maten. Klik op de link om alle soorten LEUCHTTURM1917 notitieboeken te bekijken. Zelf gebruik ik een LEUCHTTURM1917 notitieboek als mijn Bullet Journal.

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een LEUCHTTURM1917 notitieboek via @Sentinelli Info: http://www.sentinelli.nl/winactie-win-leuchtturm1917-notitieboek-naar-keuze #LEUCHTTURM1917 #BulletJournal”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 8 februari 2018 tot en met 8 maart 2018. Op 9 maart 2018 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).

38 reacties op “Winactie – Win een LEUCHTTURM1917 notitieboek naar keuze!

 1. Yess! Ik wil dit graaggggg winnen 🙂 ik loop elke dag met een notitieboek rond, en laat mijn huidige nu net over de helft vol zijn 🙂 Ik volg je op instagram!

 2. Supergaaaafff! Die staat al een tijdje op mijn wishlist! Ik volg je op Instagram en Facebook Liez04 en Liesbeth Dorresteijn

 3. Jaaa leuk! Ik volg je op pinterest (jillkampstra) en op Facebook (Jill Muller)! Ik gebruik twitter en Instagram helaas niet, anders had ik je daar ook wel op gevolgd! Ik ben ook al een tijdje lid van je nieuwsbrief? Zou t super vinden om een nieuw bulletjournal te kunnen starten in een leuchtturm1917! Als moeder van 3 drukke jongetjes (2 van 3 jaar en een van 7maanden) zijn je tips altijd van harte welkom!

 4. Wat een mooierd! Ik doe graag mee….
  Ik volg je op bloglovin (dinah76) en op instagram (___dinah___)
  Verder heb ik me ingeschreven voor je nieuwsbrief! Nu afwachten 😉

  groetjes Dinah

 5. Lijkt me super om de LEUCHTTURM1917 te winnen! Daarom ben ik je gaan volgen op Pinterest met gebruikersnaam: limitlessmusice
  En op Twitter met gebruikersnaam LimitleZZ.
  Ook heb ik de tweet gepost en mij ingeschreven voor de nieuwsbrief voor extra winkans! Hopelijk ontvang ik binnenkort een email ?

 6. Ik heb het Bullet Journaling inmiddels echt een beetje ontdekt maar ben nog zoekende. Vandaar dat ik heel graag kans maak op zo’n prachtige Leuchtturm, alleen die keuzestress straks qua kleur haha. Maar dat heb ik er graag voor over:
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn
  Bloglovin: lindaraaijmakers
  YouTube: lindaenbjorn
  Pinterest: lindavanduren/
  Al enige tijd aangemeld voor de nieuwsbrief 😀

 7. Wat een super, geweldige, leuke, toffe actie!!!!!
  Deze wil ik heeeeeeeeeeeeeel graag winnen!
  Ik ben beginnend met handletteren en het maken van een bullet journal en zou t super vinden om zo’n mooie leuchtturm1917 te winnen ?.
  Ik heb de volgende stappen ondernomen:
  – ik volgde al op Facebook
  – ik volg nu op instagram (lroosen85)
  – ik volg je op twitter (lindsje1985) en heb daar ook je bericht getweet
  – ingeschreven voor je nieuwsbrief

  Fingers crossed!!!!!

 8. Goedemorgen! Ik doe gráág mee aan de winactie voor dit mooie boekje! Ik zou kiezen voor de medium roze gelineerd om er een uitspraken boekje in te beginnen voor onze kleine pleegdochtertje. Nu ze zo’n beetje begint te praten heb ik zo’n boekje hard nodig! Voor je het weet vergeet ik alle grappige dingetjes die ze zegt…

  Ik volg je op alle kanalen (Adrianaderuiter, A3ana, A3, enz), heb me aangemeld voor je nieuwsbrief én heb natuurlijk even getweet! 🙂 Want wie wil er nou niet zo’n mooi boekje winnen?!!!

  Wens je alvast een fijn weekend!

 9. Wat een leuke notitie boekje ik kan het wel gebruiken ik heb het vaak wel druk en zo kan ik mijn belangrijke dingen toch goed onthouden.

 10. Ik doe ook graag mee. Ik volg je overal met hetzelfde e-mail adres als hier.
  Ik zou er al de mooie uitspraken van mijn zoontje in schrijven, zodat ik later iets moois heb om samen met hem te lezen.

 11. Wat een leuke kleurtjes! Ik doe graag mee, heb me ingeschreven voor jouw nieuwsbrief en volg jouw op instagram met: Momnursestudentfoodie

  Groetjes

 12. Wat een leuke winactie! Ik heb me ingeschreven voor je nieuwsbrief en volg je op Facebook, Twitter en Instagram onder de naam ‘Lise Wolters’ 🙂

 13. Wat een leuke actie! Ik maak graag kans (:
  Ik volg je op de social media onder de naam: Jolijn Doelman.
  Ook heb ik de extra kansen gedaan!

 14. Ik doe graag mee met deze leuke winactie. Ik heb het berichtje getweet en ontvang je maandelijkse nieuwsbrief. Ook volg ik je op Facebook onder de naam Raaf Klein.

 15. Dit is echt een leuke actie!
  Mijn moeder heeft de Bujo ontdekt en aangezien het Febujoari is, wil ik het ook gaan proberen :).
  Ik volg je op Pinterest als Myr Meer en op Bloglovin’ (meer myr).
  En ik heb me aangemeld voor je nieuwsbrief.

 16. Super leuk! Zeker waag ik graag een kansje!
  Volg je op FB onder mijn eigen naam en op de rest twitter, Bloglovin’, Instagram en Pinterest onder (@)TurtleBookwurm.
  Ook getweet en volg per email.

 17. Er staat een nieuwe locatie van mijn werk in de planning
  Mijn ogen worden geopereerd
  mijn fnv/blg vergaderingen
  cao acties
  or verkiezing
  kortom druk druk druk
  instagram volg ik onder Momzymkm
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG
  facebook zowiezo ??

 18. Ik doe mee met de winactie! ik volgde je al op Twitter (@Belgianbooklove) en Instagram (Evistuyts). Ik heb de tweet ook geplaatst om een extra kans te maken. Ik vind deze notitieboekjes altijd zo mooi en leuk. En ik ben echt aan het twijfelen om terug te beginnen met een bullet journal. Dus dit boekje winnen maakt mijn beslissing heel makkelijk.
  evi onlangs geplaatst…Series die ik kijk op dit moment #1My Profile

 19. Zo leuk om er dingen in te noteren die men niet wil vergeten, ik hou ervan en het is mijn favoriete kleur ???ik doe graag mee….
  https://www.bol.com/nl/p/leuchtturm1917-a5-weekly-planner-notebook-silver-2018/9200000088386269/?suggestionType=typedsearch
  Op al je soc.med.k. volg ik je en heb ook getweet wat nodig is voor de extra kans.

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Y.t.: BeautyandFashionvlogs ByIke

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

 20. Ik doe graag mee.
  Ik volg je op facebook (mijn naam is hetzelfde als mijn emailadres)
  Ik volg je op instagram (mijn naam is daar ook hetzelfde als emailadres)
  Ik volg je ook op twitter (nona89)

 21. Graag doe ik mee voor dit leuke notitieboekje , maar ik heb alleen geliked en geloved op Bloglovin.
  De andere Soc. Media heb ik niet.
  Hoop mee te mogen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge