Echte Post Is Cool #2


Echte Post Is Cool #2

Yesss, vandaag is het #EPIC day! Tijd om ons gekregen pakketje (of pakketjes) uit te pakken πŸ™‚ . EPIC staat voor Echte Post Is Cool en een tijdje geleden schreef ik dat de tweede editie van dit gave project was gestart en dat ik daar aan mee doe. Vandaag vertel ik jullie meer over het Echte Post Is Cool en wat ik allemaal heb gekregen πŸ™‚ .

Echte Post Is Cool is een project dat is opgezet door de twee lieve en geweldige meiden van Northflix.nl en MonsieurMango.nl.

Bij EPIC krijg je de naam en het adres van een persoon die ook meedoet met EPIC en kan je iets voor deze persoon kopen of maken. Dit keer is het bedrag dat hiervoor gebruikt kan worden 7,50 Euro (exclusief porto). De vorige keer was het 5 Euro, dus dit lag nu wel iets hoger, wat ik echt top vind!

Je kan natuurlijk meerdere kleine dingetjes kopen of juist iets super leuks maken. Wat je koopt of maakt was helemaal aan jou. Daarnaast kreeg je ook van deze persoon een beschrijving, wat hij of zij leuk vindt of juist niet, zodat je ook inspiratie op kan doen.

Ik had een lootje gekregen van iemand, maar zag later dat de aanmelding van Natasja van Beautyspots.nl helaas niet goed door was gekomen. Dus besloot ik om Inge (MonsieurMango) een berichtje te sturen om aan te geven dat ik haar als lootje wel wilde hebben en dat Natasja mijn lootje kreeg, tenminste als ze nog mee wilde doen. Zo gezegd zo gedaan, Natasja had haar aanmelding alsnog doorgegeven en kon ze alsnog meedoen πŸ™‚ . Super leuk natuurlijk!

Ik vond het echt leuk om voor haar te shoppen. Ik ben wel iets over budget heen gegaan, maar ach dat vind ik ook alleen maar leuk haha. Ik vind het ook vooral erg leuk om de cadeaus in te pakken. Natasja houdt van roze, dus ja, veel roze gebruikt haha. Hieronder heb ik een foto geplaatst hoe ik de cadeaus heb ingepakt en een foto hoe ik de doos heb versierd.


Echte Post Is Cool #2

Echte Post Is Cool #2

Wat ik allemaal voor haar heb gekocht, dat zie je snel op Beautyspots.nl, want er komt nog een unboxing artikel online op haar blog πŸ™‚ . Super leuk!

Natasja, heel veel plezier ermee!


Echte Post Is Cool #2

En toen kreeg ik van de week ook mijn pakketje binnen. Oeeee zo spannend he, het wachten duurt dan extra lang hahah. Want ja, vandaag mochten we het natuurlijk pas uitpakken. Bij het openmaken van het doosje zag ik al super veel cadeaus liggen…hoe leuk!!


Echte Post Is Cool #2

Ook hing er een envelop, deze heb ik eerst maar even opengemaakt πŸ™‚ .


Echte Post Is Cool #2

Er zat een super leuke en lieve brief in van Aukje van Aukje.me, super bedankt!


Echte Post Is Cool #2

Hierboven heb ik een overzicht gemaakt van alle cadeaus. Echt super schattig en leuk ingepakt ook. <3


Echte Post Is Cool #2

Thee! Yummm, ik ben wel benieuwd naar de smaken πŸ™‚ .


Echte Post Is Cool #2

Die kaartjes!! Super leuk en schattig! Love it! Deze gaan in mijn nieuwe Bullet Journal :), de quote vind ik echt geweldig!


Echte Post Is Cool #2

Yessss, washi tape!! Ik ben er dol op, geweldig!


Echte Post Is Cool #2

En lippenbalsem, die gaat zeker goed van pas komen. Ik draag elke dag lippenbalsem πŸ™‚ . En die kleurtjes <3, geweldig!


Echte Post Is Cool #2

Jaaaaa, een schriftje en een notitieboekje. Love it!! Ben hier echt zo dol op haha, en ze zien er ook zo cute uit πŸ™‚ .


Echte Post Is Cool #2

Superrrr sticky notes en stickers! Haha deze zijn ook echt geweldig en zo cute!! πŸ˜€

Aukje, je hebt echt super goed je best gedaan. Ik ben zo ontzettend blij met deze cadeaus. Helemaal top, dank je wel!!


Echte Post Is Cool #2

Haha, sjah Linkie moet natuurlijk ook even meegenieten πŸ˜‰ .

Ik vond het weer een geweldig project en super leuke ervaring. Ik heb echt de hele tijd ook gekeken op Twitter en op Instagram naar alle leuke en lieve verpakkingen en cadeaus. Geweldig om te zien. Het is zo leuk om voor iemand anders te shoppen en de cadeaus leuk in te pakken. Ik ga zeker weer meedoen met de volgende editie, ik hoop eigenlijk dat ie snel weer komt haha.

Ik wil de meiden van Northflix.nl en MonsieurMango.nl weer ontzettend bedanken voor het project Echte Post Is Cool en Aukje wil ik ook graag bedanken voor alle lieve en mooie cadeaus! Op naar de volgende editie!

Wil je trouwens ook zien wat anderen gekregen hebben of wat ze gemaakt hebben? Kijk dan eens op Twitter en Instagram onder #EchtePostIsCool, echt super leuk om te zien!

Heb jij dit keer ook meegedaan? Heb je ook hierover geschreven? Laat dan hieronder jouw Echte Post Is Cool artikel achter, dan kom ik zeker even kijken πŸ™‚ . Ga jij de volgende editie ook meedoen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: