Mijn leven in foto’s #37 – Zwanger, Echte Post is Cool en een nieuwe auto


Glaskunst object Blauw van Gert Bullée

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. Eindelijk mochten we bekend maken dat ik zwanger ben hihi, ik heb meegedaan met Echte Post Is Cool en we hebben een nieuwe auto 🙂 ! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Lepelaars

Twee weken terug zijn mijn man en ik op pad geweest om lepelaars te gaan fotograferen. Hier heb ik nog een plog van gemaakt en kan je hier bekijken: Plog lepelaars fotograferen, Biesbosch museum, bloggen en meer!.


Linkie

Schattige Link ligt weer eens te snurken naast me op de stoel 🙂 .


Subway

We hadden ook nog een PhotoWalk in Dordrecht, namelijk bij Dort in Stoom. Ik vond het zelf niet zo heel erg spannend, dus heb maar een paar foto’s gemaakt. Ik weet ook nog helemaal niet of ik deze wel online ga zetten haha. We zijn nog wel die middag even lekker gaan eten bij de Subway, heerlijk!


Kip Tikka

Heerlijke Kip Tikka!


Uncharted - Nathan Drake Collection

Een aantal weken geleden hadden we Uncharted 4 gewonnen via Bol.com. Deze hadden we inmiddels al weer uitgespeeld, maar ik vond het zo’n gaaf spel, dat ik de andere delen ook graag wilde hebben. Dus besloten we de Uncharted – Nathan Drake Collection te kopen. Echter kwam deze beschadigd door de brievenbus. Daar was ik natuurlijk niet zo blij mee en nam contact op met Bol.com en met PostNL.


Uncharted - Nathan Drake Collection

Een aantal dagen later kreeg ik van Bol.com een nieuw hoesje en een brief met excuses. Kijk dat vind ik nog eens service! Echt perfect 🙂 . PostNL kwam diezelfde dag ook nog persoonlijk langs om de klacht te behandelen, helemaal top!


Ik ben zwanger

Jaaaaa, eindelijk mochten we het bekend maken! Ik ben zwanger! Hihi, zoveel ontzettend leuke en lieve reacties ontvangen van iedereen. Op facebook ontplofte het helemaal, echt zo mooi om te zien! Ik ben zeer blij dat alles goed is 🙂 .


Nieuwe auto - Ford Focus C-Max

En nu er een kleine bij komt, moet er natuurlijk ook een nieuwe auto komen. We hadden namelijk een partner (tweezitter), dus ja dat werkt niet echt. We zagen deze auto voor een mooie prijs, dus besloten we om deze te gaan kopen. En wow, wat is hij toch fijn en mooi 🙂 . Het is een Ford Focus C-Max, we zijn er echt super blij mee!


Pakketjestijd

Pakketjestijd! 🙂 . Hier komt er binnenkort een artikel over, het is namelijk een dekbedovertrek 🙂 hihi.


Echte Post Is Cool #2

Gisteren was het dan EPIC day! We mochten al onze pakketjes gaan uitpakken van Echte Post Is Cool, gisteren schreef ik er een artikel over. Ik ben echt super blij met mijn cadeaus en het was weer een top project om aan mee te doen!


Linkie

Haha, Link vind dozen altijd geweldig 😀 .


Glaskunst object Blauw van Gert Bullée

Gisteren was de opening van de expositie van Gert Bullée bij Kristal-Glas in Leerdam, de expositie duurt nog tot en met 25 juni. Natuurlijk moesten we ook een kijkje gaan nemen. Hij maakt echt prachtige glaskunst objecten 🙂 . En sjah, wij konden het weer eens niet laten om een prachtig glaskunt object van hem te gaan kopen. Deze staat echt ontzettend mooi bovenop onze tv-meubel 🙂 . Hij was best prijzig, maar ook zeker echt super mooi!


Warmteknuffel

Gisteren zijn we ook nog naar onze lieve vrienden geweest. We hebben heerlijk Chinees gegeten en we kregen ook nog een lief cadeau van hun. Namelijk deze schattige en mooie warmte/magnetron knuffel. Hoe lief!!! Dank jullie wel, echt super lief!

Dit was mijn leven in foto’s. Vandaag ga ik lekker bloggen, foto’s maken, beetje vooruit schrijven en genieten van de zon.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning vandaag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: