Gewonnen – Uncharted 4 goodiebag + Spel


Uncharted 4 goodiebag + spel

Een aantal weken geleden hebben wij een Playstation 4 gekocht voor onze trouwdag. Via Twitter zag ik een actie van Bol.com dat je een Uncharted 4 Goodiebag + spel kon winnen. Het spel Uncharted 4 hadden we nog niet, maar wilden we wel graag hebben. Dus besloot ik om mee te doen. Een aantal dagen daarna kreeg ik een berichtje van Bol dat ik had gewonnen. Wow! Super gaaf natuurlijk. Vandaag laat ik de goodiebag aan jullie zien 🙂 .


Gewonnen - Uncharted 4 goodiebag + Spel

Hierboven het bericht van Bol.com Games via Twitter 🙂 .


Uncharted 4 goodiebag + spel

Als eerste zaten er twee t-shirts in maat M in de goodiebag, precies mijn maat. En nog een hoodie in maat L, deze is ietsie te groot. Maar geen probleem, ik hou wel van lekkere wijde hoodies 🙂 . Ook zat er nog een gave pet in!


Uncharted 4 goodiebag + spel

Naast kleding zat er ook nog een aantal gave items in, zoals een unieke perskit met spel. Dit is een boek met allerlei screenshots van het spel. Voorin het boek zat een brief en achterin het boek zit het spel en een munt. Super gaaf!

Daarnaast zat er ook een doosje met vier onderzetters in, een pin badge en patches die je aan kleding of iets dergelijks kunt vaststrijken. Ik ben echt super blij met deze goodiebag! Het spel hebben we natuurlijk al gespeeld en ik ben helemaal verslaafd aan het spel. Super gaaf! Binnenkort ga ik sowieso nog artikelen schrijven over de spellen die hebben 🙂 . En Bol.com echt super bedankt voor dit gave pakket!

Wil jij nou ook eens een game winnen? Volg dan Bol.com Games via Twitter en doe mee met hun acties!

Ken jij het spel Uncharted al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: