Een jaar getrouwd <3


Een jaar getrouwd

Wow, vandaag zijn we alweer een jaar getrouwd, een katoenen huwelijk <3 <3! Wat gaat de tijd toch ontzettend snel voorbij zeg. Vandaag deel ik graag met jullie weer een aantal trouwfoto's. En natuurlijk laat ik ook een aantal cadeaus zien 🙂 .

Onze trouwdag met trouwfoto’s

Het was echt een prachtige bruiloft, ik denk er echt nog ontzettend vaak aan. Alles verliep soepeltjes, we hadden goed weer en de foto’s zijn ook ontzettend mooi geworden. Hieronder heb ik een aantal foto’s neergezet die ik zelf echt prachtig vind.


Trouwfoto's

Trouwfoto's

Trouwfoto's

Trouwfoto's

Trouwfoto's

Ik kan zo genieten van deze foto’s 🙂 . Echt super mooi! De eerste foto in dit artikel hebben we ook groot in onze kamer hangen. Echt prachtig!

Artikelen over trouwen

Wil je alle artikelen lezen over trouwen, zoals het huwelijksaazoek, de voorbereidingen (ondertrouw, trouwjurk uitzoeken, schoenen uitzoeken, kaarten laten maken etc), DIY bruiloftbedankjes, ons huwelijksreis, de trouwfoto’s en meer, klik dan hier: Artikelen over trouwen.

Onze cadeaus


Playstation 4

Mijn man en ik houden beide ontzettend veel van gamen. We hebben een Xbox 360, alleen hier kan je bijna geen spellen meer voor krijgen. Onze buurman heeft de Playstation 4 en hier heb je echt zeer gave spellen voor. Dus besloten we voor onze trouwdag om deze ook te gaan bestellen met een aantal spellen erbij, zoals Call of Duty: Black Ops, Battlefield 4 en Fifa16.


Uncharted 4 Goodiebag Bol.com

Van de week zag ik op Twitter ook een actie van Bol.com dat je een Uncharted 4 goodiebag met unieke perskit (game) kunt winnen. Dit spel hadden we nog niet, dus besloot ik maar om mee te doen. En vrijdag kreeg ik bericht dat ik gewonnen had! Wowwww, echt super gaaf, bedankt Bol.com!! Dinsdag krijgen we hem als het goed is binnen 🙂 .


Geluksstenen

En van mijn man heb ik ook een aantal prachtige Geluksstenen van glas ontvangen. We hebben ze samen uitgezocht, ik vind ze echt prachtig!


Bloemen

En we kregen ook nog een prachtige bos bloemen van mijn ouders, echt super lief!! Dank jullie wel!!

Vandaag gaan we lekker veel gamen en vanavond gaan we heerlijk uit eten. Genieten van deze dag!

Fijne zondag en eerste Pinksterdag iedereen!!

Wat ga jij doen op deze eerste Pinksterdag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: