Witte stoelen inspiratie


Witte stoelen

Sinds dat we onze woonkamer en kantoor weer helemaal verbouwd hebben, hebben we eigenlijk best veel wit in huis. Witte salontafel, witte tv-meubel, witte kantoormeubelen, witte kastjes. Ik vind wit toch wel erg mooi, ziet er strak en clean uit. Wat ik ook erg mooi vind, zijn witte stoelen. En vandaag laat ik jullie een aantal witte stoelen ter inspiratie zien die ik via OTTO heb gevonden.

Witte stoelen in combinatie met een houten eettafel vind ik persoonlijk erg mooi. Je kan ook een stoel gewoon in een hoek van een kamer plaatsen, met bijvoorbeeld een mooie kleed of kussen erop. Dit vind ik bijvoorbeeld erg mooi staan in een witte kuipstoel.

Hoe kan je nu het beste een eettafel combineren met witte stoelen?
Je kan een houten eettafel combineren met roomwitte stoffen eetkamerstoelen, dit geeft het een zeer romantische look. Leg een romantische tafelkleed over de eettafel en deze look is helemaal af.

Voor een landelijke look, ga je juist meer voor witte houten stoelen en bijvoorbeeld een witte houten eettafel. De stoelen moeten natuurlijk wel comfortabel zijn, dus als een stoel van hout is, dan kan je natuurlijk hier nog een kussentje op doen.

Hou je echt van een strakke look, dan kan je kiezen voor een strakke eettafel met mooie strakke kunstlederen stoelen. Bij OTTO vind je stoelen die gemaakt zijn van imitatieleer, dus niet van echte leer. Dat vind ik echt zeer goed!

Zo kan je jouw eetkamer op verschillende manieren inrichten die helemaal bij jouw wensen passen.

Hoe houd ik mijn witte stoelen schoon?
Witte stoelen zijn natuurlijk zeer mooi, maar je hebt wel meer kans op vlekken. Dan is het zeer verstandig om een stoel te nemen met een wasbare hoes of kussen. Heb je een witte stoel met imitatieleer, dan kan je met een vochtig doekje over de stoel heen gaan en deze zo gemakkelijk schoonhouden. Zo houd je je witte stoelen ook echt wit.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: