Guess Girl Eau de Toilette


Guess Girl Eau de Toilette

Voor mijn verjaardag heb ik van mijn lieve vriend een Guess Girl pakket gekregen met een Guess Girl Eau de Toilette 30ML en daarbij een showergel en bodylotion met beide een inhoud van 75ML. Vandaag ga ik de Guess Girl voor jullie reviewen. Ik kan al verklappen dat ik echt, echt dol ben op dit geurtje! Lees dus snel verder :)!

Sommigen van jullie weten dat ik echt een Guess fan ben :). Ik heb best een aantal dingen van Guess, zoals tassen, een horloge, zonnebril en ik heb ook de Guess Seductive parfum gehad. Deze vind ik ook echt heerlijk, maar heeft Guess sinds kort weer een nieuw geurtje, de Guess Girl Eau de Toilette. Mijn Guess Seductive was op en ik wilde graag dit nieuwe geurtje hebben. Ik had hem al eens geroken en hij ruikt echt heerlijk! Nu kreeg ik hem dus afgelopen week van mij lieffie, yeahhh!! Ik ben er echt super blij :)!

De flacon vind ik echt prachtig! Ik hou van roze :). En het ziet er gewoon echt vrolijk en meisjesachtig uit!


Guess Girl Eau de Toilette

Guess Girl is alleen te verkrijgen in Eau de Toilette vorm en niet als parfum. Dat vind ik persoonlijk helemaal niet erg. Het hoeft voor mij ook niet heel erg sterk te ruiken.

Topnoten: Frambozennectar, meloen, bergamot
Hartnoten: Braziliaanse paradijsorchidee, acaciabloem, lelie
Basisnoten: Australisch sandelhout, Madagascar-vanille

De geur vind ik echt heerlijk fris en fruitig. Lekker zomers! Heerlijk!

Je kan nu de Guess Girl voordelig kopen bij Douglas. Je betaalt nu namelijk €29,70 voor de Guess Girl Eau de Toilette van 30ML + cadeau of bijvoorbeeld €29,70 voor de Guess Girl Eau de Toilette van 30ML met een showergel en bodylotion met beide een inhoud van 75ML. Ik zou zeggen, grijp die kans! 🙂

Ken jij dit nieuwe geurtje van Guess al? Wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: