Hema Dip & Clean

In het artikel over mijn verjaardags wishlist vermelde ik al dat ik graag de Hema Dip & Clean wilde hebben. En nu heb ik hem in mijn bezit en ik kan zeggen dat ik er super blij mee ben :).

Nagellak uitkiezen, nagels lakken, na een paar dagen beginnen de nagellakjes minder mooi te worden, nagellak er weer afboenen..blegh. Geen zin in! Maar nu met de Hema Dip & Clean gaat het nagellak eraf halen een stuk makkelijker!

Het potje zelf is mooi roze van kleur (I love pink! :)). Het ziet er simpel, maar ook erg duidelijk uit! Je ziet gelijk wat het potje moet doen, ja nagellak verwijderen dus :).

In het potje zit een spons met in het midden een gaatje. In het potje zit veel nagellakremover en zit het sponsje dus ook erg vol met nagellakremover. Het is de bedoeling dat je je vinger in het gaatje stopt en dan 15 seconden ronddraait met het potje.


Sponsje

Uitleg

Dan de ingrediënten:


Ingrediënten

De geur is best sterk, je ruikt het eigenlijk al zonder dat je de dop eraf hebt gehaald, heel erg sterk dus. Een zoete geur, maar ook vooral een acetongeur. Daar moet je wel tegen kunnen.

Dan de werking, op onderstaande foto’s heb ik een Essie nagellakje op (hier komt nog een review van). Op de eerste foto heb ik mijn vinger in het potje gestopt en op de tweede foto zie je het resultaat.


Vinger in potje

Resultaat

Voila! Je ziet dat de nagellak op mijn vinger helemaal is verdwenen. Perfect! Zo simpel, zo snel en nooit geen geboen meer :)! Hema, ik ben fan!

Je betaalt €4,50 voor het potje met een inhoud van 75ML bij HEMA.

Ken jij de Hema Dip & Clean al? En wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: