Mijn leven in foto’s #51 – Onze zoon Thomas is geboren, ERICA feestdagenpakket en t-shirts met eigen logo


Thomas van Vrouwerf

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. Dit keer is het artikel een week later online gekomen, aangezien ik natuurlijk vorige week bevallen ben van onze prachtige zoon. Verder laat ik ook een super mooi feestdagenpakket van ERICA zien, t-shirts met eigen logo en nog meer! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's - Chanel No5

Een tijdje geleden waren onze vrienden bij ons en ik kreeg van hen een heerlijke Chanel No5 body lotion 😀 , echt super lief! Mijn allereerste Chanel product hihi. Hier komt natuurlijk binnenkort nog een review van online.


Mijn leven in foto's - Chocolademelk

Chocolademelk, yummie!! 😀 Mis alleen nog slagroom haha.


Mijn leven in foto's - Pakketjestijd

Mijn leven in foto's - Pakketjestijd

Mijn leven in foto's - Pakketjestijd

Pakketjestijd!! <3


Mijn leven in foto's - Handlettering

In één van de pakketjes zaten een aantal handige en mooie handlettering items die ik bestelde bij Post & Papier, waaronder een super gaaf DIY pakket handlettering.


Mijn leven in foto's - DeZuu

Mijn leven in foto's - DeZuu

Mijn leven in foto's - DeZuu

Van Dezuu ontving ik twee t-shirts met mijn eigen logo erop. Via Dezuu kan je namelijk t-shirts personaliseren met bijvoorbeeld een eigen tekst of afbeelding. Super gaaf natuurlijk! De t-shirts zijn te bestellen in verschillende kleuren, v-neck of ronde hals en ook in verschillende maten. Een afbeelding is eenvoudig te uploaden en te plaatsen op de plek waar jij het wilt hebben. Ik vind het resultaat echt super gaaf geworden! Dan heb ik ook nog iets gaafs voor jullie aankomende week! Je kan namelijk een kortingscode ontvangen van Dezuu voor jouw eigen gepersonaliseerde t-shirt! Meer info komt zo snel mogelijk 😀 !


Mijn leven in foto's - ERICA

Mijn leven in foto's - ERICA

Mijn leven in foto's - ERICA

Van ERICA kreeg ik een heerlijk en geweldig feestdagenpakket met heerlijke producten. ERICA is een webshop met heilzame producten, waarbij gebruik wordt gemaakt van kruiden, planten, etherische oliën en biologische culturen. Toen ik het pakketje open deed, zag ik dat er allemaal lampjes branden, wow, wat hebben ze dit mooi verpakt zeg!! Zeer gaaf!

In het pakketje zaten de volgende producten:
– Een heerlijke body butter vanille met natuurlijke huidoliën, heilzame extracten en vanille. Deze ruikt echt heerlijk!
– Calendula dagcreme voor de gevoelige huid, precies goed voor mijn huid dus 🙂 .
– Aromatherapie massage olie met arnica, heerlijk!
– Lip balsem met hoogwaardige plantaardige oliën en echinacea. Ik ben dol op lip balsems 🙂 .
– Winter sfeer vruchtenthee met heerlijke ingrediënten als appel, kaneel en stukjes sinaasappel.

Hiermee kom ik de winter wel door 😀 ! Echt een heerlijk pakket!


Mijn leven in foto's - BeautyByBabs

Ik kreeg nog een super lief kaartje en wat extra’s van Babs van BeautyByBabs 😀 <3 , super bedankt meid!


Mijn leven in foto's - 1000 volgers via Bloglovin

Wow, ik heb zomaar meer dan 1000 volgers via Bloglovin behaald!! Super blij mee 😀 ! Echt iedereen bedankt!


CV ketel

Phoe, we hebben ook nog een aantal dagen zonder warm water gezeten en in de kou, aangezien onze CV ketel kapot was. Jeetje en dat vlak voor de bevalling. We hadden gelijk snel alles kunnen regelen en hierboven zie je onze nieuwe CV ketel 🙂 . Alles werkt weer haha.


Mijn leven in foto's - DIY kaneel

Ik maakte ook nog een kaars met kaneelstokjes. Het resultaat is echt super mooi geworden 🙂 .


Mijn leven in foto's - Color Coding Bullet Journal

In mijn Bullet Journal maakte ik een apart gedeelte voor de Color Coding. Binnenkort komt er een artikel online over allerlei hacks die ik gebruik in mijn Bullet Journal 🙂 .


Thomas van Vrouwerf

En toen was het zover! Op woensdag 14 december is onze prachtige zoon Thomas geboren 😀 <3 ! Gisteren schreef ik hier een uitgebreid artikel over: Daar is hij dan: onze zoon Thomas!. Mijn man en ik zijn super trotse ouders en we zijn helemaal verliefd op die kleine hihi 😀 😀 .


Mijn leven in foto's - Pizza

Heerlijk, pizza salami!! Tijdens mijn zwangerschap heb ik geen risico’s genomen om salami te gaan eten. Natuurlijk, ik weet het, in de oven kan het wel. Maar toch heb ik er toen voor gekozen om het niet te doen. Dussss na de bevalling was het dan toch echt tijd om pizza salami te gaan eten hahaha. En lekker dat ie was!


Mijn leven in foto's - Hans van Vrouwerf exposeert in Stadpodium GO

Mijn man exposeert momenteel in Stadpodium GO in Leerdam met zijn serie Urban Sightseeing en hij stond hiermee in de krant, super gaaf natuurlijk! Echt trots!!


Mijn leven in foto's - Tulp

Mijn man verraste mij ook nog met een prachtig glasstuk, namelijk deze Tulp! Omdat ik het best zwaar had gehad en mijn man zeer trots op mij is 🙂 . Wow, echt zo mooi en zooooo lief!! <3 !!


Mijn leven in foto's - Kaartje van Northflix

Zo lief!! Ik kreeg ook nog een kaartje van Northflix, echt super bedankt meid!! 😀

En natuurlijk een aantal foto’s van onze Link:


Mijn leven in foto's - Link

Mijn leven in foto's - Link

Mijn leven in foto's - Link

Fijne feestdagen iedereen!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: