Urban Sightseeing van abstract tot vergaan – De expositie van mijn man (Hans van Vrouwerf)


Urban Sightseeing van abstract tot vergaan - De expositie van mijn man

Afgelopen jaren hebben mijn man en ik verschillende exposities gehad in Leerdam, waaronder bij de Kunstvierdaagse Leerdam. Echter is door omstandigheden de gehele Kunstvierdaagse dit jaar niet doorgegaan. Super jammer natuurlijk! Maaarrr vanaf 6 december tot en met februari zal mijn man wel een super gave en grote expositie houden in Stadspodium GO Leerdam. Vandaag vertel ik hier iets meer over.

Mijn man is bezig met een prachtige en groeiende serie, genaamd Urban Sightseeing. Een aantal super gave foto’s van deze serie met daarnaast prachtige foto’s van vergane glorie kan je dan vanaf december tot en met februari bewonderen in Stadspodium GO Leerdam.

Hieronder heb ik twee foto’s neergezet die mijn man heeft gemaakt.


Urban Sightseeing van abstract tot vergaan - De expositie van mijn man

Urban Sightseeing van abstract tot vergaan - De expositie van mijn man

Meer fotografie werken kan je hier bekijken: Hans van Vrouwerf.

Ik ben echt super trots op mijn man dat hij weer een expositie mag houden en vooral ook een gedeelte van zijn nieuwe serie kan tonen.

Kom je ook een kijkje nemen? Hieronder heb ik het adres weergegeven:

Stadspodium GO Leerdam
Dr. C. Voogdplein 90
4141 CN Leerdam

Hou de website in de gaten voor de openingstijden, deze kunnen nogal variëren.

En hoe leuk is het om hier een dagje uit van te maken. Je kan het zeer gemakkelijk combineren met bijvoorbeeld de glasblazerij en het Nationaal glasmuseum!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: