Bijin Facial cleanser cream van Utsukusy-Schoonheid.nl


Bijin Facial cleanser cream

Een tijdje geleden heb ik meegedaan met de derde editie van Echte Post Is Cool. En tot mijn grote verbazing kreeg ik een extra pakketje van Ilona van Utsukusy-schoonheid.nl. Hoe super lief! Hierin zaten verschillende producten, waaronder de Bijin Facial cleanser cream. Deze ga ik vandaag aan jullie laten zien.

Utsukusy Schoonheid


Bijin Facial cleanser cream - verpakking

Zoals jullie misschien wel weten, probeer ik steeds vaker natuurlijke producten uit. Utsukusy-schoonheid.nl is een natuurlijke cosmetica webshop, helemaal top dus! Utsukusy betekent schoonheid, zuiverheid en kwaliteit in het Japans en utsukusy-schoonheid.nl heeft prachtige salonbehandelingen en effectieve, natuurlijke huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik gebaseerd op Japanse schoonheidsrituelen.

Ik vind het zeer belangrijk om mijn huid goed te reinigen. Ik kende het merk nog niet, dus hier was hier echt zeer benieuwd naar!

Bijin Facial cleanser cream

De verpakking alleen al vind ik echt mooi eruit zien. Ik hou van producten die in tubes zitten, vind ik altijd zeer hygiënisch. In de tube zit een inhoud van 50ml, maar je kan deze ook verkrijgen in een tube van 200ml.


Bijin Facial cleanser cream - ingrediënten

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Het is een zachte reinigingscrème met heerlijke ingrediënten als amandelolie, shea butter (yeahh, daar ben ik echt dol op!), calendula, kamille en abrikozenpit olie. Er zitten geen parabenen, minerale olien en alcohol in, helemaal top! En daarnaast zijn alle producten van Utsukusy Schoonheid dierproefvrij, super!!


Bijin Facial cleanser cream - dop

De cleanser cream moet ervoor zorgen dat de huid goed en diep gereinigd wordt. Het is te gebruiken als
reinigingsmelk, maar ook als face wash. Zelf gebruik ik hem het liefst als reinigingsmelk. Het fijne is, dat de cleanser cream geschikt is voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.


Bijin Facial cleanser cream - structuur

De structuur van de cleanser cream is echt heerlijk! Zacht en romig, daar hou ik echt van. En die geur…zoooo lekker! Alsof je in een spa belandt bent, zo fijn.


Bijin Facial cleanser cream - uitgesmeerd

Ik masseer de cleanser cream eerst goed met mijn vingers in mijn huid en ook bij mijn ogen. Daarna haal ik het eraf met een warme vochtige doek. Ik merk dat mijn make-up en veel vuil van mijn huid af komt. Dit is echt perfect! Hij reinigt zeer goed, haalt alles goed weg en de geur is ook heerlijk! Ik vind het een zeer fijn product, dat ook luxe aanvoelt en ook doet wat hij moet doen.

De Bijin Facial cleanser cream kost 22 Euro voor 50ml en 49 Euro voor 200ml. Het is wat aan de prijzige kant, maar het product is echt heerlijk en doet echt wat het zou moeten doen. Kijk voor meer informatie over dit product op de website van utsukusy-schoonheid.nl.

Ben jij al bekend met het merk Utsukusy? En welke producten vind jij aanraders?

Bijin Facial cleanser cream van Utsukusy-Schoonheid.nl
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: