Doelen april en terugblik doelen maart

Doelen april en terugblik doelen maart

Nu het alweer april is, heb ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet?

Terugblik doelen maart

DIY Project
Voor het Echte Project Is Cool ben ik lekker creatief geweest. Ik heb voor mijn lootje een boek gemaakt met handlettering erop en in het boek allerlei cadeautjes verwerkt.

Genieten van laatste weken vakantie
Ik heb echt heerlijk genoten van mijn vakantie na mijn verlof. We zijn op pad geweest om verlaten panden te fotograferen, de foto’s en vlog komen hiervan nog online. Ook ben ik naar het I Love Beauty event geweest. Daarnaast heb ik nog heerlijk mijn rust gepakt die ik ook echt nodig had.

Meer artikelen online zetten
Ook dit is gelukt. Niet elke dag zijn er artikelen online gekomen, maar wel veel meer dan de maanden daarvoor. Daar ben ik zeer blij mee en ik wil hier dan ook gewoon mee doorgaan. Er zullen artikelen online komen wanneer mogelijk, niet op vaste tijden, maar wanneer het me lukt.

Nieuwsbrief cursus “(Product)fotografie voor Bloggers” uitwerken
Ook hier ben ik nog druk mee bezig. Het duurt wel wat langer, maar ik wil dit echt heel goed gaan uitwerken, zodat mijn volgers hier ook echt wat aan hebben.

Stockfoto’s pagina vullen met foto’s
De pagina zelf is er al wel en ik heb al wel een aantal foto’s. Maar het is me helaas nog niet gelukt om de pagina goed te vullen en een testplan te maken. Ik ben namelijk halverwege maart weer begonnen met werken, dit viel me nog best zwaar. Hierdoor heb ik minder tijd en puf gehad om hieraan te werken. Dit doel wil ik dan ook meenemen naar deze maand.

Handlettering
Hier ben ik ook mee bezig geweest, voor in mijn Bullet Journal, maar ook voor het Echte Post Is Cool project 🙂 .

Meer berichten op social media plaatsen
Phoe, dit vind ik nog steeds een lastige. Ik wilde me graag focussen op Pinterest en Facebook. Pinterest heb ik weer aardig opgepakt, maar op Facebook wil ik nog steeds meer berichten gaan plaatsen. Ook dit doel wil ik weer meenemen deze maand.

Doelen april

DIY Project
Ook hier ga ik deze maand weer mee verder. Ik heb nog een aardige lijst met projecten die ik graag wil uitvoeren.

Meer tips & tricks delen met freebies
Ik vind het erg leuk om tips & tricks te delen met mijn volgers. Dit kunnen blogtips zijn, maar bijvoorbeeld ook geldtips of productiviteit- en plantips etc. Mocht jij nog bepaalde dingen willen leren of weten, dan hoor ik dat graag en kan ik hier weer een artikel over schrijven! Daarnaast vind ik het ook erg leuk als mijn volgers iets gratis kunnen downloaden, zoals templates, cheatsheets en meer. Dus hier wil ik me dan ook op echt gaan focussen.

Nieuwsbrief cursussen uitwerken
Hier wil ik gewoon mee door gaan. De (product)fotografie cursus voor bloggers is de eerste cursus die echt online komt en waar ik me mee bezig hou de komende tijd.

Stockfoto’s pagina vullen met foto’s
De stockfoto’s pagina wil ik gaan vullen met verschillende foto’s en eerste gedeelte doorsturen naar de testers met een testplan.

Meer berichten op social media plaatsen
Ik wil vooral me meer gaan focussen op Facebook en op Pinterest. Hier wil ik meer berichten gaan plaatsen en meer interactie hebben met mijn volgers en lezers.

Nieuwe header, profielfoto, styleguide en visitekaartjes
Mijn blog layout is wel een beetje aan vernieuwing toe. Ik wil mijn header iets aanpassen. Niet helemaal nieuw, maar toch een beetje anders. Daarnaast wil ik een complete styleguide aanmaken met de kleuren die ik gebruik, de fonts die ik gebruik etc. En hier zal ik me dan ook aan moeten houden met bijvoorbeeld e-mails schrijven, documenten opstellen en meer. Ook wil ik een nieuwe profielfoto, deze is zo verouderd. Er mag wel een nieuwe komen haha. Zodra dat allemaal gedaan is, zullen er ook weer nieuwe visitekaartjes gemaakt moeten worden. Dit wil ik allemaal deze maand gaan voltooien.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin mei zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: