Leuke en grappige zoekresultaten #25 – Met o.a. demonen in huis

Zeer vergane verlaten villa

Het is begin april, en dat betekent dat het weer eens tijd eens om de statistieken van mijn blog te bekijken. Hier kan ik altijd een hoop interessante, leuke en handige dingen uit halen. Verder is het ook echt leuk om te zien via welke zoekwoorden bezoekers op mijn blog komen. Vandaag laat ik jullie dan ook weer leuke en grappige zoekresultaten zien, zoals bijvoorbeeld demonen in huis…huh? Haha.

Zoekwoorden via Google

demonen in huis
Nou ik hoop niet dat ik ze heb hahaha.

onderkant waxinelichtjes iets maken
Uhm sja, wat zou je ervan kunnen maken?

poster oud gebouwen
Foto’s van verlaten oude panden maak ik ontzettend graag πŸ™‚ . Ik heb ze wel eens af laten drukken op posters voor een winactie. Misschien moet ik dat nog maar eens een keer gaan doen? Zou jij er één willen winnen?

www mooie natuurfoto’s van belgie;be
Mooie zoekterm haha. Maar goed, foto’s van het Hallerbos? Zijn die mooi genoeg? Hihi.

Hoe verkoop je iets
Via Marktplaats bijvoorbeeld? Of via Facebook?

Zoekwoorden via mijn blog

En hieronder een aantal leuke en grappige zoekwoorden die mensen hebben gebruikt in de zoekbalk op mijn blog πŸ™‚ .

Circus
Sorry, ik werk niet in het circus hihi.

Chilled
Ja hoor, ik ben best chilled haha.

Pleaser
Duss….

Waar zie ik hoeraatjes het is
Ik denk dat je bedoelt hoe laat het is? hihi

Dit waren weer de leuke en grappige zoekresultaten van afgelopen maand πŸ˜€ .

Welke grappige zoekresultaten ben jij de afgelopen tijd tegengekomen op jouw blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: