Opgemaakt en favorieten maart

Opgemaakt en favorieten maart

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. Naast opgemaakte producten laat ik vandaag ook mijn favoriete producten van afgelopen maand zien.

Opgemaakte producten

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Opgemaakt en favorieten maart

Ik had nog een aantal haarproducten van Andrélon staan en van Revlon die ik eerst wilde opmaken. Het gaat om de Andrélon Keratine Repair Shampoo & Conditioner. Deze twee producten heb ik vaak als backup producten in mijn kast staan. Momenteel gebruik ik Balea producten, maar ik wilde toch eerst de Andrélon opmaken. Een daarnaast nog een heerlijke haarmasker UniqONE van Revlon. Echt een super fijne haarmasker die ik iets langer dan een jaar in gebruik heb gehad. Ik gebruik één tot twee keer per week een haarmasker, dus je kan er echt lang mee doen. Momenteel heb ik nog een aantal haarmaskers in mijn kast liggen, dus deze zal ik voorlopig niet zo snel kopen. Wel vind ik het echt een aanrader!

Opgemaakt en favorieten maart

Dan nog een scheergel van de Kruidvat, namelijk Flower Festival white flowers voor alle huidtypen. Doet gewoon goed zijn werk, ruikt ook nog eens heerlijk. Momenteel gebruik ik er een van de Albert Heijn. Het maakt mij niet zoveel uit welke scheergel of scheerschuim ik gebruik, ze werken toch wel vaak prima. En dan nog een deodorant van NIVEA, namelijk Fresh flower. Een prima deodorant, alleen de geur is wel iets minder. Deze zal ik dan ook niet meer gaan kopen.

Opgemaakt en favorieten maart

Twee mini producten van The Body Shop die uit de The Body Shop Adventskalender komen. Namelijk de The Body Shop British Rose Shower Gel en de The Body Shop Spiced Apple Shower gel. Beide zijn echt heerlijk, vooral British Rose vind ik een topper!

Opgemaakt en favorieten maart

En als laatste nog de Essence Stay Natural Concealer. Echt een topproduct die oneffenheden en het blauwe gedeelte onder mijn ogen weghaalt. Ik heb deze zover opgemaakt, dat de achterkant van het product eraf ging haha.

Favoriete producten

Mijn favorieten producten van afgelopen maand heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je ook weer op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Opgemaakt en favorieten maart

Heerlijke producten die echt goed voor mijn haar zijn, zijn de Balea Glatt + Glanz Shampoo en Conditioner. Ik ben echt fan van deze producten. Mijn haar is nogal pluizig en met deze producten heb ik daar gewoon veel minder last van.

Opgemaakt en favorieten maart

Een keer in de week scrub ik graag mijn lichaam. Deze Kruidvat zoutscrub lavendel heb ik eens van mijn vriendinnetje gekregen en ik vind hem echt heerlijk! Ik krijg er echt een relaxed gevoel van, scrubt goed en de geur is echt heerlijk!

Opgemaakt en favorieten maart

En dan als laatste de African Extract Rooibos reinigingslotion. Wat een fijn product is dit. Ruikt echt lekker en daarnaast haalt het alle vuil en make-up van mijn gezicht af. Topper!

Dit waren mijn favoriete producten van afgelopen maand 🙂 , zeer fijne producten die echte aanraders zijn!

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt? En welke producten zijn jouw favoriet?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: