The Body Shop Spiced Apple Shower Gel


The Body Shop Spiced Apple Shower Gel

Als je mij volgt via Instagram, dan zie je elke dag en nieuw product voorbij komen van de The Body Shop adventskalender die ik een tijdje geleden heb gekocht. Vandaag wil ik graag één van deze producten laten zien, namelijk The Body Shop Spiced Apple Shower Gel, een heerlijke shower gel uit de wintercollectie van The Body Shop.

In The Body Shop adventskalender standaard zit een mini versie van deze shower gel, namelijk een flesje van 60ml. De fullsize versie heeft een inhoud van 100ml of 250ml.


The Body Shop Spiced Apple Shower Gel

Wat ik fijn vind van deze verpakking, is dat er een klikdopje op zit en geen draaidop. Dit vind ik altijd veel gemakkelijker met openen en dicht doen.


Alle ingrediënten
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sucrose, Limonene, Mel/Honey/Miel, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Eugenol, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Denatonium Benzoate, Pyrus Malus Fruit Extract/Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Potassium Sorbate, CI 19140/Yellow 5, CI 42090/Blue 1, CI 17200/Red 33.

Hierboven zie je de ingrediënten. Helaas staan deze niet op het mini flesje, maar ik denk wel dat het op de fullsize verpakking staat. Bovenstaande heb ik dan ook van de website afgehaald.


The Body Shop Spiced Apple Shower Gel

De structuur van de shower gel is echt heerlijk! Het is echt gel-achtig, maar wel heerlijk zacht. Het is een zeepvrije douchegel, maar zorgt wel voor veel schuim. Daar hou ik van! En die geur…heerlijk! Ik krijg er echt een winterse en Kerst gevoel bij. Het ruikt echt naar appel en kaneel…appeltaart, daar moet ik aan denken! Echt zo lekker, hier kan ik echt van genieten. De geur blijft ook wel even hangen, dat is helemaal fijn. Mijn huid is ook heerlijk zacht na gebruik!

The Body Shop Spiced Apple Shower Gel kost normaal 7 Euro voor 250ml, maar is nu afgeprijsd naar 3,50 Euro voor 200ml en 1,40 Euro voor 200ml. Niet duur dus! Je kan de shower gel bestellen in de winkel van The Body Shop of via de webshop.

Binnenkort laat ik meer producten zien uit de adventskalender en vertel ik wat ik van deze producten vind.

Ken jij The Body Shop Spiced Apple Shower Gel al? Wat vind jij een aanrader qua The Body Shop product?

The Body Shop Spiced Apple Shower Gel
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: