Spam je blog – April + vraag aan bloggers die Bloglovin gebruiken

Spam je blog - April + vraag aan bloggers die Bloglovin gebruiken

Elke maand wil ik bloggers een kans geven om hun eigen blog te promoten op mijn blog. Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, maar ook dat mijn lezers nieuwe blogs ontdekken. Vandaag mogen jullie dus weer je blog spammen op mijn blog! En heb ik ook een vraag aan bloggers die Bloglovin gebruiken.

Als eerste heb ik een vraag aan bloggers die bloglovin gebruiken. Ik merk dat ik de laatste tijd minder bezoekers in mijn statistieken verwerk krijg die van Bloglovin afkomen. Als er bijvoorbeeld in de ochtend een artikel online is gekomen. En ik kijk een half uurtje later, dan zie ik via Bloglovin Analytics dat er bijvoorbeeld 30 mensen mijn artikel hebben gelezen, maar dat de statistieken op mijn blog (via Jetpack) en op Google Analytics, veel minder aangeven. Soms maar 1/3 van wat Bloglovin Analytics aangeeft. Ik weet dat er problemen waren met frames en dat het artikelen geheel te lezen waren in feeds, maar dat heb ik wel opgelost. Zijn er nog meer problemen? Wie herkent dit en heeft ook dit probleem? Zijn er al oplossingen? Graag hoor ik het van jullie!

En dan is het nu spam tijd! Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog die je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jou kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail. Heb je afgelopen week een aantal blogartikelen geplaatst die niet op Bloglovin zijn gekomen of pas erg laat online zijn gekomen, dan mag je ze ook vandaag ook spammen in een reactie! Ik bekijk sowieso elke blog en elk blogartikel die hier geplaatst worden :).

Voor de lezers die mijn blog nog niet volgen, heb ik ook een kleine beschrijving hieronder neergezet over mijn blog:
Mijn blog gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle en veel meer! Je kan mij gaan volgen via Bloglovin :).
.

Spammen maar 🙂 !

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: