Verlaten rusthuis

Verlaten rusthuis

Een aantal weken geleden zijn we met een groep verlaten panden gaan fotograferen. Één daarvan is een verlaten rusthuis met een kerk erbij. Dit is de derde keer dat ik hier ben geweest. Er is echt veel veranderd sinds de laatste keer dat ik er was. Zoals bijvoorbeeld dat de bankjes in de kerk er niet meer zijn, die er 3 jaar geleden nog wel stonden. Ook zijn er weer veel meubels verschoven, weggehaald of plafonds waren ingestort. Nee, het is niet echt een veilige plek om rond te lopen hihi. Ik heb maar twee foto’s gemaakt hier, maar ik wil ze wel graag aan jullie laten zien.

De eerste foto vind ik echt helemaal geweldig! De kleuren en het verval op de muren, de spinnenwebben langs het raam en dan het licht dat mooi op de stoel valt. Just love it!

Verlaten rusthuis

Bovenstaande foto is van een bed die in het rusthuis stond in een kamer. Het sfeertje en het licht dat je hier vindt, is echt geweldig. Hier moest ik gewoon een foto van maken!

En onderstaande foto heb ik toen even snel met mijn telefoon gemaakt. Dit wilde ik gewoon even snel vastleggen haha. Een bed dat door een plafond heen “valt”. Echt bizar! Zo kan je ook zien dat het dus daar echt niet veilig is hehe. Ook allerlei gaten in de vloeren, op sommige plekken zakte je een eindje weg als je op een verdieping liep. Best bizar dat het gebouw überhaupt nog staat en niet al is ingestort haha.

Verlaten rusthuis

Van de kerk heb ik zelf geen foto’s gemaakt, ik vond het de moeite niet meer waard. Wil je weten hoe de kerk er een aantal jaar geleden uitzag? Kijk dan eens hier: Verlaten kerk met rusthuis.

Ik heb nog meer foto’s van een verlaten fort en van verlaten treinen. Deze komen snel online. Daarnaast kan ik nu eindelijk de vlog bewerken op mijn nieuwe Macbook. Mijn oude Macbook Air kon het niet aan haha. Dus deze komt ook snel online!

Zou jij wel eens in een verlaten pand willen rondlopen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: