Valentijnscadeau nodig? Boek een loveshoot en ga op de foto met jouw geliefde!


Valentijnscadeau nodig? Boek een loveshoot en ga op de foto met jouw geliefde!

Aanstaande zaterdag is het alweer Valentijn, de dag van de liefde! Wat ga jij dit jaar aan jouw geliefde geven? Een kaartje? Ga je uit eten? Of heb je nog helemaal niks in gedachten? Dan heb ik iets leuks voor jou en jouw geliefde! Bij PhotoSolutions is er nu een speciale Valentijnsactie! Als je namelijk voor 21 februari een loveshoot boekt, dan krijg je een hele fijne korting! Vandaag vertel ik jullie hier meer over 😀 !

PhotoSolutions, oftewel Hans van Vrouwerf (mijn verloofde), is een fotograaf uit Leerdam die de wereld graag vastlegt zoals hij die ervaart. Hij is zeer bekend als fotograaf in zijn directe regio maar ook ver daar buiten. Als je Hans inhuurt voor een opdracht dan krijg je meer dan alleen een technisch goede fotograaf met zeer goed materiaal, je komt in contact met een uiterst creatief persoon welke juist meedenkt in plaats van alleen uitvoert. Geen vraag is te gek. Hans doet er alles aan om jouw opdrachtwensen te vervullen.

De camera’s waar Hans mee fotografeert zijn van het merk Nikon. Zo is er altijd een reserve camera aanwezig en is een complete mobiele studio op te bouwen op locatie. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van studio apparatuur op buitenlocatie. Kortom door de juiste kennis te verweven met het juiste materiaal is er van alles mogelijk.


Valentijnscadeau nodig? Boek een loveshoot en ga op de foto met jouw geliefde!

Nu heeft PhotoSolutions dus een hele fijne Valentijnsactie! Normaal kost een loveshoot 99 Euro, maar met deze speciale Valentijnsactie betaal je nog maar 79,99 Euro!
Je krijgt dan ook nog eens 3 prints van 20×30 naar keuze en helemaal gratis!! Gaaf toch!? Zo heb je de perfecte Valentijnscadeau voor jouw geliefde!

Deze actie is geldig als je voor 21 februari 2015 een loveshoot boekt!

Neem eens een kijkje op PhotoSolutions.nl, mail naar hans@photosolutions.nl of bel naar 06 411 73 787 als jij gebruik wilt maken van deze Valentijnsactie of als je natuurlijk een andere opdracht wilt laten uitvoeren door PhotoSolutions 🙂 .

Wat ga jij doen dit jaar met Valentijn?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: