#Plukhetgeluk project – De grootste glimlach

#Plukhetgeluk

Gelukkig zijn in het leven vind ik zeer belangrijk. Positieve dingen en mensen om mij heen en genieten van de kleine dingen in het leven. Saskia van I Live for my dreams heeft een nieuw project opgezet waar al echt veel aanmeldingen voor zijn binnengekomen, namelijk het #plukhetgeluk project. In 5 weken tijd zal ik op elke dinsdag een nieuw artikel plaatsen over het #plukhetgeluk project. Elke keer met een andere inhoud. Vandaag wil ik graag dingen met jullie delen waar ik echt een grote glimlach van krijg 😀 .

Hieronder heb ik een aantal foto’s geplaatst die mij een grote glimlach geven 😀 .


#Plukhetgeluk

Mijn verloofde en ik zijn vandaag precies 13,5 jaar bij elkaar 😀 . Whoohooo, hihi!! De tijd gaat echt snel, nog een paar maandjes en dan gaan we trouwen. <3 Ik hou van je lieffie 😀 .


#Plukhetgeluk

#Plukhetgeluk

#Plukhetgeluk

Ik krijg ook altijd een zeer grote glimlach als ik naar onze kat Link kijk. Haha hoe hij er soms zo schattig bij kan liggen 😀 .

Hieronder heb ik een aantal grappige en leuke filmpjes geplaatst. Door deze filmpjes krijg ik echt een glimlach :D. Kijk en geniet mee!


We kijken graag tv en vooral naar Jimmy Fallon. Hij maakt er echt altijd een geweldige show van. Vooral als Will Smith er is, kijk ik graag haha, dan wordt het echt een geweldige show zoals hierboven. Ik kan hier echt van genieten!


Proefkonijnen is ook een programma dat we graag kijken. Dit komt altijd op maandagavond op tv. Dennis en Valerio doen dan allerlei experimenten en zoeken dingen uit. In bovenstaande filmpje krijgen ze weeën, he? Ja, echt waar haha!


Katten en dozen, geweldig om te zien! Hier krijg ik ook altijd een grote glimlach van 😀 .

Dit zijn de dingen die mij echt een grote glimlach kunnen geven :D. Wil je al mijn artikelen over het #plukhetgeluk project lezen, dan kan dat hier: #Plukhetgeluk.

Wil jij ook mee doen met dit super leuke project, dan is dat zeker mogelijk! Neem eens een kijkje op de website van Saskia I Live for my dreams en meld je aan! 😀

Waar krijg jij een grote glimlach van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: