5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #10 – Met o.a. Black Mass en Tammy


Black Mass
Bron: IMDB.com

De afgelopen tijd hebben we weer aardig wat films gezien. Een aantal komedie en actie films waaronder Black Mass en Tammy. Vandaag vertel ik de 5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien en wat ik ervan vond.

Barely Lethal
Een 16 jarige meisje, genaamd Megan, groeit op in een kostschool waar kinderen worden opgeleid tot moordenaars. Ze verlangt echter naar een ‘normaal’ leven en ze besluit te gaan verhuizen. Echter wordt ze achterna gezeten door een vrouw die het op haar gemund heeft. Hoe zal dit aflopen?

Ik vind het echt een leuke actiefilm, Samual L. Jackson en Jessica Alba spelen hierin. Het verhaal is goed in elkaar gezet en de acties zijn prima!

Tammy
Een vrouw, genaamd Tammy, komt op een dag thuis van haar werk en vindt haar echtegenoot met een andere vrouw in bed. Ze wil daarom zo snel mogelijk wegvluchten, maar helaas krijgt haar wagen pech. Ze heeft ernstige bedenkingen, maar toch besluit ze met haar grootmoeder Pearl om op pad te gaan. Haar grootmoeder is echter een stevige drinkende vrouw die zich niet altijd aan de regels houdt.

Melissa McCarthy speelt weer echt geweldig in deze film. Ik ben echt fan van haar! De film is een heerlijke komedie met allerlei gebeurtenissen die Tammy en haar grootmoeder meemaken onderweg. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken.

Black Mass
In de jaren 70 in Boston probeert een FBI-agent de Ierse Whitey Bulger, de broer van de senator, over te halen om samen te werken met de FBI met het doel een Italiaanse maffiafamilie uit te schakelen. Whitey stemt toe, maar de samenwerking verloopt niet volgens plan en Whitey wordt één van de meest beruchtste en gewelddadigste criminlen die Boston gekend heeft.

Phoe, wat ziet Johnny Depp eruit zeg in deze film en dat is niet positief haha. Hij ziet er gewoon echt eng uit! Maar hij speelt het wel weer erg goed. Al had ik wel iets meer actie verwacht in de film. Het verhaal is wel goed, maar meer actie had wel echt gemogen. Het is niet Johnny’s beste film zou ik maar zeggen.

American Heist
Twee broers, genaamd Frankie en James, hebben een veelbewogen verleden. De één (James) wil namelijk een normale leven en de andere (Frankie) is pas vrijgelaten uit de gevangenis. Frankie sleept James, tegen zijn wil in, mee in een noodlottige bankoverval door een bende gevaarlijke criminelen onder de leiding van Sugar. Echter hierdoor wordt de loyaliteit van de broers zeer ernstig op proef gesteld.

Deze film vind ik best een vermakelijke film. Het verhaal zit goed in elkaar en er zit lekker veel actie in. Daar hou ik wel van!

Oldboy
Dit is een remake oldboy uit 2003. Een man wordt op een dag ontvoerd en gegijzeld. Hij wordt dan 20 jaar lang eenzaam opgesloten. Hij wordt echter weer losgelaten na die 20 jaar en hij begint een missie om te ontdekken wie dit allemaal gedaan heeft. Echter doet hij een zeer ernstige ontdekking.

De film begint voor mij iets te langzaam. Ze hadden wel sneller door bepaalde momenten heen mogen gaan. Het verhaal is best ziek, vooral het einde. Je hebt al ergens een idee hoe het in elkaar zit, maar als de bevestiging dan toch komt, is het echt een bizar ziek verhaal. Er zitten vechtscenes in die eigenlijk uit de oude oldboy komen, maar die zijn best overdreven haha. Verder wel een goeie film!

Dit zijn de films die ik de afgelopen tijd heb gezien.

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien en welke films vind jij aanrader?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: