Mijn foto’s van PhotoWalk Rotterdam


PhotoWalk Rotterdam

Op zaterdag 10 mei hadden we met onze organisatie PhotoWalks BeNeLux een PhotoWalk te Rotterdam. Vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien van die dag 🙂 . Kijk dus snel verder!

Er hadden zich meer dan 30 man opgegeven voor de PhotoWalk en we gingen verzamelen bij The Gallery Kitchen tegenover het station. Door het enorm slechte weer hadden er zich wel weer helaas veel afgemeld, maar we waren toch nog met 18 man!

Na wat gedronken te hebben en gewacht te hebben op iedereen, besloten we om richting de Erasmusbrig te gaan lopen. Sommige bleven op het station, omdat ze juist hier wat meer mee hadden :).

Onderweg begon het helaas ontzettend hard te regenen, dat we maar gesloten om verder te gaan met de metro. Een aantal stations verderop zijn we eruit gegaan. Hieronder heb ik een aantal foto’s van het metro station waar we zijn uitgestapt weergegeven. Op de eerste foto zie je de lichtstrepen van de metro die voorbij kwam 🙂 .


PhotoWalk Rotterdam

PhotoWalk Rotterdam

In het metro station hebben we nog een poosje foto’s gemaakt en zijn we later weer naar buiten gegaan richting de Erasmusbrug. Hier besloten we eerst even wat te gaan eten en drinken en daarna weer verder te gaan.

We hebben best behoorlijk lang rondgelopen bij de Erasmusbrug. Maar wat een weer was het toch! Hieronder heb ik een foto geplaatst van een toerist in de regen. De foto is absoluut niet scherp, maar vond het toch wel de moeite waard om het jullie te laten zien haha.


PhotoWalk Rotterdam

Op een gegeven moment waren sommigen al naar huis gegaan vanwege het weer en de groep was gesplitst. Dus we liepen nog even wat rond de Erasmusbrug om wat mooie foto’s te maken, zoals onderstaande foto.


PhotoWalk Rotterdam

Na een tijdje rondgelopen te hebben, besloten we om de groep weer te zoeken en even wat te gaan drinken. Op het moment dat we aan het drinken waren, begon ineens de zon te schijnen. Toen had de groep wel weer echt zin om te gaan fotograferen en besloten we om verder te gaan.

Bij de Erasmusbrug lagen ook twee grote cruiseschepen, dat was ook zeer bijzonder om te zien. Op de eerste foto zie je de Erasmusbrug en daarnaast het grote cruiseschip.

We gingen na een tijdje weer richting het station om daar nog foto’s te gaan maken. Echter vind ik persoonlijk het station van Rotterdam niet mooi, dus deze heb ik zelf overgeslagen haha.

Ik vond ondanks het enorm slechte weer het een super leuke en gezellige dag. Toch hebben we weer mooie foto’s kunnen maken en best een lange dag vol kunnen houden.

Wat vind jij van mijn foto’s van de PhotoWalk Rotterdam?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: