Update voorbereidingen bruiloft

Nationale Glasdagen Leerdam was een zeer groot succes!

Sommige van jullie weten al dat ik afgelopen Kerst ten huwelijk ben gevraagd 🙂 en natuurlijk heb ik ja gezegd :D. Vandaag heb ik voor jullie dan ook een leuke update van de voorbereidingen bruiloft :). Kijken jullie mee?

Al een tijdje geleden hebben we de datum bekendgemaakt, voor de mensen die het nog niet wisten, we gaan trouwen op 15 mei 2015 🙂 !! We wilden eerst op mijn verjaardag trouwen, dat is op 16 mei, want dan word ik 30 jaar. Echter is dit op een zaterdag, dus dan is het nogal prijzig 🙂 . En 15-05-2015 klinkt gewoon lekker :). Ik heb aan de zijkant een countdown neergezet met de dagen hoe lang het nog duurt voordat we gaan trouwen 🙂 .


Nationale Glasdagen Leerdam was een zeer groot succes!

We zijn al bezig met de voorbereidingen, zo weten we al waar we gaan trouwen, namelijk in het Hofje van Mevrouw van Aerden te Leerdam. Dit is een prachtige hofje (zie bovenstaande foto), midden in het historische centrum van Leerdam. In dit historische gebouw, dat nog steeds als hofje in gebruik is, zijn de raadszaal en de trouwzaal gevestigd.

We zijn ook druk bezig met het zoeken van een feestlocatie. Zo hebben we al een optie op een zaal, maar we kijken nog wel verder rond :).

We moeten ook nog op zoek naar een mooie locatie om trouwfoto’s te maken. Mijn vriend is zelf fotograaf in Leerdam en iedereen vroeg ons al “Wie wordt jullie fotograaf haha?” Nou wij weten het al wie het wordt, maar degene zelf weet het nog niet 😉 hahahaha.

En dan hebben we natuurlijk nog de gastenlijst. Wie nodig je allemaal uit…in ieder geval zijn er veeeeeel mensen die we moeten uitnodigen haha. En wie wordt onze getuigen… 🙂 .

Daarnaast heb ik zeker al op internet gekeken naar trouwjurken en weet ik eigenlijk al zo’n beetje waar ik naar een trouwjurk wil kijken, passen en eventueel kopen. Binnenkort zal ik daar naar toe gaan samen met mijn moeder, mijn schoonmoeder en een vriendin :D, dat gaat zeker al een leuke dag worden 🙂 hihi.

Ook op mijn iPhone heb ik bepaalde apps geïnstalleerd om trouwjurk/trouwringen inspiratie op te doen.

Ooo…ik vind de voorbereidingen echt zo leuk he 🙂 . Ik geniet hier echt van en krijg steeds meer kriebels haha.

Binnenkort komen er meer updates van onze voorbereidingen.

Hebben jullie misschien nog handige en leuke tips 🙂 .

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: