Garnier Fructis Oil Repair 3 Shampoo & Conditioner

Garnier Fructis Oil Repair 3 Shampoo & Conditioner

Voor mijn haar probeer ik verschillende producten uit om te kijken wat ze voor mijn haar doen. Mijn haar pluist best erg en ik zoek nog steeds de perfecte producten om pluizen tegen te gaan. Sommige producten verminderen het wel, maar ik probeer steeds nieuwe producten uit om te kijken of deze beter werken voor mijn haar. Dit keer heb ik de Garnier Fructis Oil Repair 3 Shampoo & Conditioner getest en vandaag laat ik beide aan jullie zien. Zouden deze werken voor mij?

Garnier Fructis Oil Repair 3 Shampoo & Conditioner

De verpakkingen van de shampoo en conditioner zien er prima en gebruiksvriendelijk uit. De shampoo fles die ik heb, heeft een inhoud van maar wel liefst 400ml. Dat is best veel! Je kan er dus ook lang mee doen. De normale variant heeft een inhoud van 250ml.

Garnier Fructis Oil Repair 3 Shampoo & Conditioner

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Er zitten 3 geweldige ingrediënten in, zoals shea butter, avocado olie en olijfolie. Heerlijk toch?

Garnier Fructis Oil Repair 3 Shampoo & Conditioner

De dop van de fles is verder ook prima. Het is een klik dop, dat vind ik altijd prettiger werken dan een draaidop. De structuur van de shampoo is echt heerlijk. Het voelt zeer glad aan, je voelt de olie goed. En de geur…wow echt heerlijk! Het ruikt zeer zoet en fruitig, ik hou ervan! Maar wat doet het voor mijn haar?

Ik merk dat mijn haar heerlijk zacht en glad wordt na gebruik, echter blijven de pluizen wel. Dus daar werkt het helaas niet voor. Maar ik vind de shampoo echt heerlijk om te gebruiken. De geur blijft ook even hangen en mijn haar voelt ook heerlijk aan na gebruik.

Garnier Fructis Oil Repair 3 Shampoo & Conditioner

De conditioner heeft een inhoud van 200ml, deze is dus een stuk kleiner dan de shampoo. Maar je hebt dan ook wel minder nodig van de conditioner.

Garnier Fructis Oil Repair 3 Shampoo & Conditioner

Hierboven heb ik weer de ingrediënten weergegeven. Ook hier zitten weer de 3 heerlijke ingrediënten in: shea butter, avocado olie en olijfolie. Echt top!

Garnier Fructis Oil Repair 3 Shampoo & Conditioner

De structuur van de conditioner is echt fijn. Stevig, maar ook wel romig en smeert goed in. Je hebt echt maar een beetje nodig en je haar wordt enorm glad. Het voedt mijn haar zeer goed en maakt mijn haar heerlijk zacht en glad. Daarnaast is mijn haar ook zeer goed kambaar na gebruik. En de geur van de conditioner is ook weer heerlijk, fruitig en zoet.

Deze twee komen bij de Duitse DM vandaan, maar je zou ze eventueel ook via een online Drogist (bijvoorbeeld via Drogeriedepot.de) kunnen kopen. De shampoo kost ongeveer 1,99 Euro voor 250ml en de conditioner kost ongeveer 1,89 Euro voor een inhoud van 200ml.

Heb jij wel eens producten van Garnier uitgeprobeerd? Welke producten raad jij aan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: