Pagina over Bloggen

Pagina over Bloggen

Al sinds 2012 blog ik en sinds vorig jaar is mijn blog mijn bedrijfje geworden. Op mijn blog schrijf ik vaak artikelen over bloggen en geef ik blogtips. Vaak krijg ik hier allerlei vragen over en daarom werd het eens tijd om een complete pagina te maken met allerlei informatie over bloggen. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

Op deze pagina vertel ik jullie meer over bloggen, hoe ik ben begonnen, hoe je zelf kunt beginnen met bloggen en geef ik allerlei verschillende tips over bloggen en social media. Ook heb ik een lijst met boeken over bloggen die ik aanraad. Daarnaast heb ik ook exclusieve content voor nieuwsbrief inschrijvers.

De pagina zelf is nog lang niet af, er komt veel meer informatie hierover op deze pagina. Deze pagina zal binnenkort ook op elk artikel dat hierover gaat, te vinden zijn, zodat (beginnende) bloggers hun blog ook kunnen verbeteren.

Hier kan je de pagina bezoeken: Alles over bloggen.

Wat zou jij nog graag willen weten over bloggen? Dan kan ik hier ook uitgebreid over schrijven op deze pagina.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: