Hema to do notitieboekje


Hema to do notitieboekje

Lijstjes maken is iets wat ik erg graag doe. Vooral to do lijstjes :). Ik gebruikte mijn Moleskine boekje vooral om lijstjes in te maken. Maar deze raakte erg vol en was ik dus op zoek naar een nieuw to do boekje. Nu zag ik de laatste tijd erg vaak het notitieboekje van de hema voorbij komen, de super leuke bloggers notitieboekje “Things to do From now on it’s blog notes time”. Je kent hem vast wel. Natuurlijk wilde ik deze ook graag hebben, en ik heb echt overal gezocht, in Leerdam, in Rotterdam… maar helaas kon ik hem nergens vinden :(. Ik stuurde Hema een tweet en ze antwoorden dat ze helaas niet meer op voorraad zijn en ook uit het assortiment zijn gehaald… 🙁 …snif!! Maarrrrr toen zag ik dit Hema to do notitieboekje en deze vond ik ook zeer gaaf! Een mooie witte to do notitieboekje.

Hoe ziet hij er verder uit? Kijk snel verder!

Het boekje heeft een harde gladde en witte voor- en achterkant. Op de voorkant staat alleen de tekst “to do”, meer is ook niet nodig toch?
Het is een ringboekje, dus je kan heel gemakkelijk bladzijden eruit halen.


Hema to do notitieboekje

Hema to do notitieboekje

Wat ik super handig vind van dit notitieboekje, is dat je aan de rechterkant een bladzijde “to do” hebt staan en op de linkerkant kan je de notities kwijt.
Bij de “to do” heb je voor de lijntjes ook bolletjes staan, heel handig, want zo kan je gemakkelijk je afgewerkte taken afvinken!


Hema to do notitieboekje

Hema to do notitieboekje

Hema to do notitieboekje

Hema to do notitieboekje

Natuurlijk is het boekje ook goedgekeurd door Linkie ;).


Hema to do notitieboekje

Hema to do notitieboekje

Ik vind dit echt een super handig notitieboekje en ik hoop dat hij nog lang in het assortiment blijft, want als deze vol is, wil ik hem zeker weer opnieuw kopen :).

Dit Hema to do notitieboekje kost 2,50 Euro en kan je kopen in een HEMA winkel of online in de HEMA webshop.

Wat vind jij van dit Hema to do notitieboekje? Gebruik jij zelf ook wel eens een notitieboekje?

Hema to do notitieboekje
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: