Gewonnen – Setje van Secrets by Nature


Secrets by nature setje

Een tijdje geleden heb ik meegedaan met de winactie van Sweet Beautylicious. Je kon namelijk een heerlijk setje van haar webshop Secrets By Nature winnen. En mocht ik nou de gelukkige winnares zijn :)! Ik was echt super blij dat ik gewonnen had! Een dag nadat ik mijn gegevens had doorgestuurd, had ik het pakketje al binnen. Wow! Ik ging dus snel kijken wat er allemaal in zat :D.

Wil jij ook weten wat er allemaal precies in zit en wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Als eerste zaten er drie heerlijk producten in, namelijk twee sugar scrubs en een massage bar. Wat ik echt super vind, is dat er bij deze drie producten ook briefjes zaten. Hierop staat wat het is, wat het doet, wat het gewicht is en wat de ingrediënten zijn.


Secrets by nature - Massage bar & sugar scrubs

Hierboven zie je de “Avocado & Olive Oil SUgar Scrub”, de “Lavender & Ylang Ylang Sugar Scrub” en de “Sweet Dream Massage Bar”. Natuurlijk heb ik deze producten ook getest.
(Klik op het plaatje om te zien wat het doet en wat de ingrediënten zijn).

De scubs ruiken echt heerlijk, vooral de “Lavender & Ylang sugar scrub”. Ik ben echt dol op lavendel, het heeft een zeer ontspannende werking.

De scrubs voelen heerlijk aan op de huid. Er blijft een fijn laagje achter, deze kan je dan goed uitwrijven. Na het afspoelen is mijn huid heerlijk zacht. De geur blijft goed hangen en dat vind ik echt super lekker!

De massage bar gebruik ik als een heerlijke lotion. Deze ruikt ook echt super lekker, ook omdat hier weer Lavendel in zit :).
Tijdens het masseren van de bar op mijn huid, voel ik het gewoon smelten. Echt een zalig gevoel! Ik masseer de lotion daarna goed in mijn huid. Ook bij de bar blijft de geur lang hangen, ik hou er van :).

Ja ik ben echt dol op deze producten…heerlijk!!

Maar dit is natuurlijk niet alles wat ik heb gewonnen. Onderstaande producten zaten er namelijk ook bij, o.a. een zeepje in een hartvorm. Deze zaten in mooie zakjes met een touwtje erom heen, echt schattig :).


zeep

Hand creme ingredienten

Ook zat er een heerlijke hand crème sample van Collines in. De geur hiervan is wat aan de sterke kant en beetje apart, daar moet je wel van houden. De creme smeert wel lekker in en mijn handen voelen echt zacht aan :).

Er zat ook verder nog echt iets super gaafs in! Namelijk een cadeaubon en een kaartje met een kortingscode. Deze ga ik echt zeker gebruiken, want ik ben echt super tevreden over deze producten!!


Secrets by nature cadeaubon

Secrets by nature Kortingsbon

Ik wil Agnetha heel erg bedanken voor dit setje, echt super tof dat ik gewonnen heb. Ik ben hier heel erg blij mee!

Wil jij ook deze producten of andere producten uit de webshop van Secrets by Nature proberen? Ga dan snel naar Secrets by Nature.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: