Kleding inleveren bij de H&M en 15% korting krijgen!


Kleding inleveren bij de H&M en 15% korting krijgen!

Je kan kleding inleveren bij de H&M en 15% korting krijgen! Kleding die je zelf niet meer draagt, of ze nou versleten zijn of totaal niet, je kan alle kleding van allerlei soorten merken inleveren. Je kan elke dag twee plastic tassen vol met kleding inleveren en per tas krijg je een kortingsbon van 15% die je dan kan gebruiken bij je volgende aankoop.

Waaom doet H&M dit en hoe werkt het precies? Lees snel verder!

H&M doet dit omdat ze graag willen dat er minder textiel op de vuilnisbelt terecht komt. Door het inzamelen van kleding, kunnen vele andere mensen geholpen worden omdat de kleding dat nog draagbaar is, wereldwijd wordt verspreid als tweedehands artikelen. Maar textiel dat niet meer draagbaar is, wordt hergebruikt en verwerkt in andere producten. En als het niet meer hergebruikt kan worden, dan wordt het textiel reclycled. En als dit ook niet meer mogelijk is, dan wordt het textiel gebruikt om energie op te wekken.
Er zin dus vele mogelijkheden wat er gedaan kan worden met jouw kleding!


Kleding inleveren bij de H&M

Zelf heb ik afgelopen week mijn kledingkast helemaal opgeruimd en de kleding verzameld die ik absoluut niet meer draag of kan dragen. Dit heb ik in een plastic tas gedaan en deze heb ik ingeleverd bij de H&M.
De H&M zit dicht bij mijn werk in de buurt en tijdens mijn lunchpauze kon ik even snel heen :).

Bij de kassa staat een box waar je dan je kleding in kan doen. Je geeft even aan dat je kleding in komt leveren, ze zullen dan vragen of er echt alleen kleding in zit, want je kan bijvoorbeeld geen schoenen inleveren. Dan stop je jouw kleding in de box en krijg je een kortingsbon van 15% die je dan kan gebruiken bij je volgende aankoop.


Kleding inleveren bij de H&M

Kleding inleveren bij de H&M

Ik vind dit een zeer goed systeem. Als ik dit niet wist, had ik mijn kleding waarschijnlijk inderdaad gewoon weggegooid (natuurlijk alleen kleren die helemaal versleten zijn). En nu krijgt mijn kleding een nieuw doel en is dit zeker beter voor het milieu!

Heb jij dus een H&M in de buurt, lever dan daar jouw kleding die je niet meer draagt in zodat er minder textiel op de vuilnisbelten terecht komt en jouw kleding weer een ander doel krijgen! En je krijgt er nog iets leuks voor terug ook :)! Klik hier voor meer informatie: Recycle your clothes. Je kan altijd de kleding inleveren, er zit geen einddatum aan vast :).


Kleding inleveren bij de H&M

Ga jij wel eens kleding inleveren bij de H&M?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

4 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: