Doelen juni en terugblik doelen mei – GRATIS Stockfoto’s en GRATIS fotografie cursus voor bloggers

Doelen mei en terugblik doelen april

Het is alweer juni en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet?

Terugblik doelen mei

DIY Project: visionboard maken
Ik ben hier al wel mee bezig, maar nog niet helemaal af. Er zijn nog een aantal dingen die ik erbij wil hebben.

Meer tips & tricks delen met freebies
Dit is zeker gelukt! Er zijn weer aardig wat nieuwe artikelen online gekomen met tips en tricks en ook met nieuwe freebies! Deze freebies kan je ook vinden in het menu en ook in de sidebar. Graag hoor ik van jou of jij nog op zoek bent naar een bepaalde freebie, een checklist, een e-book, een cheatsheet of totaal iets anders. Bijvoorbeeld iets voor bloggen, fotografie, ondernemen, plannen en productiviteit? Laat het me weten!

Nieuwsbrief cursussen uitwerken
Fotografie voor bloggers cursus

Fotografie voor bloggers cursus

Yeah! In mijn nieuwsbrief programma hebben ze sinds kort een GRATIS automation, dat betekent dat je automatisch mailtjes kan laten versturen naar inschrijvers op bepaalde dagen/ tijdstippen. Dit was eerst betaald en nu gelukkig gratis. Dat betekent weer dat ik mijn fotografie cursus voor bloggers helemaal af kan maken. Ik heb al wat mailtjes in mijn nieuwsbrief programma geplaatst en hierboven zie je een klein voorproefje hihi. Het is wel ontzettend veel werk, dus dit is een doel dat nog wel even een tijdje doorloopt.

Stockfoto’s pagina vullen met foto’s
Gratis Stockfoto’s

Ik heb weer wat stockfoto’s gemaakt en de pagina verbeterd waar de foto’s op komen te staan. Hierboven zie je een klein voorproefje van een foto die jullie binnenkort kunnen gebruiken. Je kan een foto dan in drie verschillende formaten downloaden. Zodra je op de foto drukt, kan je hem downloaden. Ik ben ook bezig met het testplan, deze is nog niet helemaal af, maar ik ben al wel ver. Ik ben lekker druk bezig haha.

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge
De 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge is alweer voorbij. Heb ik het gehaald of niet? Dat lees je hier: 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge – gehaald?. Hihi, ik vond het een super challenge en ik ben blij dat ik deze gedaan heb. Ik heb veel spullen weg kunnen doen!

Nieuwe header
Helaas, dit is nog niet gelukt. Maar ik wil dit nog wel doen, dus dit is een doel dat deze maand weer terug komt.

Doelen juni

DIY Project: visionboard maken
Ik ga deze maand mijn visionboard helemaal afmaken. Ik ga de dingen verzamelen die ik er nog bij wil hebben en dan maak ik mijn visionboard in mijn Bullet Journal. Deze laat ik dan ook aan jullie zien zodra het af is.

Meer tips & tricks delen met freebies
Ook deze maand ga ik meer artikelen met jullie delen, met veel tips & tricks en natuurlijk veel freebies! Ik heb aardig wat onderwerpen die ik wil uitwerken en hier horen ook nieuwe freebies bij.

Nieuwsbrief cursussen uitwerken
Zoals ik al vermelde is dit een doel dat nog wel even doorloopt. Ik ben ontzettend blij met de GRATIS automation in mijn nieuwsbrief programma. Nu kan ik echt hiermee verder en hopelijk jullie binnenkort deze cursus gaan geven.

Stockfoto’s pagina vullen met foto’s
Ik ga weer meer stockfoto’s maken voor de pagina en het testplan helemaal afmaken, zodat de testers al wat kunnen gaan testen.

Nieuwe header
Ik wilde vorige maand al een nieuwe header hebben, alleen is dat niet gelukt. Er moet wel echtr een nieuwe header komen. De header zal geen foto bevatten en zal er iets anders uit komen te zien.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin juli zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: