Win 2 dagentree vouchers voor een sauna naar keuze via SpaOnline.com


2e sauna kaartje gratis
Bron: SpaOnline.com

Iedereen is tegenwoordig druk en niemand heeft meer tijd. We hebben het druk met school, werk, familie en vrienden, online met social media, reizen met de auto en openbaar vervoer en allerlei andere belangrijke zaken. Hierdoor hebben steeds meer mensen last van stress en dan is het natuurlijk erg fijn als je even heerlijk kan ontspannen, relaxen en om even van de stress af te komen. Je kan bijvoorbeeld heerlijk naar de sauna gaan om even een lekker dagje te ontspannen. In samenwerking met SpaOnline.com mag ik dan ook twee dagentree vouchers voor een sauna naar keuze weggeven aan een lezer! Super leuk toch? Lees snel verder als je wilt weten wat SpaOnline.com is, hoe het werkt en hoe je kans kan maken op de twee dagentree vouchers voor een sauna naar keuze.

SpaOnline.com is uitgegroeid tot de grootste boekingswebsite voor Spa’s & Wellnessresorts in Nederland en België, ze hebben namelijk meer dan 80 sauna’s, thermen en sparesorts. Via SpaOnline.com kun je verschillende spa’s in Nederland en België met elkaar vergelijken en je kunt dan ook gelijk boeken. Ben je op zoek naar een sauna korting, dan kan je terecht bij SpaOnline.com! Je kunt namelijk op hun website diverse aanbiedingen met minimaal 10% korting vinden en lees je reviews van andere bezoekers. Super handig toch! De site is echt zeer overzichtelijk, je kunt zeer gemakkelijk een keuze maken. Het fijne is ook dat er een actieve klantenservice aanwezig is. Naast telefonisch contact of via de mail, kun je ook online chatten met de klantenservice. Zo krijg je snel een antwoord en kunnen ze je verder helpen met je vraag.

Ze werken al meer dan 3 jaar voor grote en kleine spa’s, sauna’s en thermen in heel Nederland en België, zoals Wellness Ridderkerk, Thermae 2000, Thermen Holiday, Landal Palestra, Thermen Bussloo, Spa Gouda, Wellnessboot, Lucaya, Westcord Hotels, Thermen Zeeland, De Thermen, Thermae Son, Easyfeeling, Thermen Papendrecht, Sauna Thermen Zuidwolde, Fort Resort Beemster, Spa Zuiver en vele andere.

Hoe werkt SpaOnline.com precies?
Kies een spa uit- Meer dan 200 aanbiedingen
Kies een aanbieding- Beste prijsgarantie
Inloggen & Betalen- Geen reserveringskosten
Printen en meenemen- Vouchers

Nu kan je dus kans maken op 2 dagentree vouchers voor een sauna naar keuze via SpaOnline.com. Hoe leuk!

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog en like dit artikel
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken ?
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli). (1 punt extra)
– Tweet het volgende bericht: “Ik volg @Sentinelli en ik maak kans op 2 dagentree vouchers voor een sauna naar keuze via SpaOnline.com. https://www.sentinelli.nl/win-2-dagentree-vouchers-voor-een-sauna-naar-keuze-via-spaonline-com” (1 punt extra)
– Schrijf een artikel of maak een sidebanner over deze leuke winactie op jouw site/blog. (2 punten extra).

De winactie loopt van 26 mei tot en met 9 juni 2014. Op 10 juni krijgt de winnaar een mailtje van mij en de bekendmaking vindt ook op deze website plaats.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: