Hoe besteed jij je vakantiegeld?

Hoe besteed jij je vakantiegeld?

Het is weer zover, deze week is het eind mei en dat betekent dat je je vakantiegeld kan verwachten. Maar hoe besteed jij je vakantiegeld? Vandaag heb ik een aantal handige tips hoe jij je vakantiegeld kan besteden. Kijk dus snel verder!

1. Vakantie
Ga je dit jaar nog op vakantie? Dan is het natuurlijk zeer fijn dat je je vakantiegeld hiervoor echt kan gaan gebruiken. Heerlijk op vakantie naar een land waar het beter weer is dan hier in Nederland. Gebruik je vakantiegeld bijvoorbeeld als je al een aanbetaling moet doen en misschien kan je zelfs de vakantie helemaal hiermee betalen. En als je nog wat overhebt, dan kan je dat natuurlijk nog gebruiken voor bijvoorbeeld leuke uitjes op vakantie of eten en drinken en benzine.

2. Schulden of lening aflossen / rekeningen betalen
In deze tijd hebben ook veel mensen schulden of een lening die ze moeten aflossen of bijvoorbeeld rekeningen die ze moeten betalen. Wees verstandig en los je schulden of lening af met je vakantiegeld of betaal er rekeningen mee. Je betaalt dan ook geen rente meer van deze leningen of schulden. Dit lucht altijd heel erg op en je hoeft je minder zorgen te maken over deze schulden of rekeningen.

3. Shoppen
Jaaaa…na een maand een “no buy” te hebben gehad, is het dan nu heerlijk tijd om te gaan shoppen met je vakantiegeld! De zomer komt eraan en je wilt natuurlijk de nieuwste trends volgen en je zomergarderobe helemaal gevuld is. Of wou je altijd die nieuwe laptop of telefoon, top, je vakantiegeld kan je hier goed aan besteden!

4. Huis opknappen / interieur vernieuwen
Heb je een eigen huis, dan is het natuurlijk ook fijn om deze eens op te knappen. Een likje verf hier en daar of neem zelfs complete nieuwe meubels. Met je vakantiegeld kan je best een hoop doen en zo ziet je huis er weer fris en vernieuwend uit.

5. Fotoshoot
Familie, vrienden, vriendjes, vriendinnetjes, ze zijn allemaal zeer belangrijk in je leven. Natuurlijk is het dan ook leuk als je bijvoorbeeld een mooie familiefoto of een leuke foto van je vriendje en jezelf kan hebben. Met je vakantiegeld kan je ook een leuke fotoshoot doen, zodat je een prachtige foto op bijvoorbeeld een mooie canvas of dibond in huis hebt hangen.

6. Sparen
Weet je nog niet wat je met je vakantiegeld wilt doen, zet het dan, of een deel daarvan, op de spaarrekening. Sparen is altijd goed en zo kan je juist gaan sparen voor iets leuks of iets groots. Op je spaarrekening krijg je namelijk ook nog rente, dat is natuurlijk altijd leuk!

Hoe besteed jij je vakantiegeld?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: