De meest gebruikte apps op mijn iPhone


De meest gebruikte apps op mijn iPhone

Mijn iPhone neem ik eigenlijk overal mee naar toe en gebruik ik ontzettend vaak. Vandaag laat ik jullie zien welke apps op mijn iPhone ik het meest gebruik. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Social Media
Als eerste gebruik ik apps voor Social Media, zoals Twitter, Facebook en Instagram. Maar ik heb ook de app Pagina’s op mijn iPone staan, zodat ik mijn facebook pagina Miss Sentinelli kan bijhouden.

Als je op bovenstaande links klikt, dan kan je me ook volgen via deze Social Media accounts :).

Berichten versturen
Op de iPhone zit natuurlijk al een app genaamd Berichten waarmee je berichten naar elkaar kan sturen, maar deze gebruik ik niet veel. Ik heb namelijk (zoals vele mensen) WhatsApp op mijn iPhone. Deze gebruik ik echt ontzettend vaak. Super handig!

Bloggen
Voor bloggers heb je natuurlijk ook verschillende apps. Ik gebruik het meest Bloglovin en WordPress. Met de app Bloglovin kan je blogs lezen die je allemaal volgt en met de app WordPress kan je pagina’s en berichten maken, maar ook reacties en statistieken bekijken. Zeer handige apps en echt een aanrader voor bloggers.

Tapatalk
Zoals jullie misschien wel weten, hebben mijn verloofde en ik een eigen fotografie community met een forum en hier hebben wij TapaTalk op geïnstalleerd. Met de app Tapatalk kan je dan gemakkelijk topics op het forum bekijken en reageren. Maar ook nieuwe topics aanmaken, foto’s uploaden en prive berichten sturen. Mocht je zelf ook wel eens een forum bezoeken, dan raad ik Tapatalk echt zeker aan op je telefoon. Let wel op dat het forum dit geïnstalleerd moet hebben :).

Fashion apps
Ik vind het ook heerlijk om even rond te snuffelen op internet naar leuke fashion items. Hier heb ik ook bepaalde apps voor. Zoals ModeMusthaves, Fashionchick en 365 What to wear.

Muziek
Elke dag luister ik ook graag muziek. Hier gebruik ik dan de standaard app van de iPhone voor. Hier heb ik veel jaren 80 muziek op staan :).

Geld verdienen
Wie wil er nou niet een extra zakcentje bijverdienen. Nou ik wel in ieder geval :). Ik heb dan ook de app Roamler geïnstalleerd. Je voert dan opdrachten uit voor punten en andere opdrachten voor geld. Hier heb ik laatst eens een artikel over geschreven, deze kan je hier vinden: Geld verdienen met je smartpone met app Roamler. Elke dag kijk ik in deze app om te zien of er nog leuke en interessante opdrachten voor mij beschikbaar zijn.

Dit zijn wel de meest gebruikte apps op mijn iPhone. Natuurlijk heb ik veel meer apps op mijn iPhone, maar dit zijn toch wel de apps die ik het meest gebruik. Als jij nog leuke apps weet die ik zeker moet downloaden, laat dan een reactie achter :).

Welke apps gebruik jij het meest op jouw telefoon?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: