Smartphone als styleguide


Smartphone als styleguide

* Zoals jullie misschien wel weten, ben ik gek op gadgets. Ik heb een iPhone en een iPad in mijn bezit. Ik gebruik mijn gadgets ontzettend veel voor verschillende dingen en ik neem ze ook overal mee naar toe. Naar mijn werk, naar vrienden, naar de stad etc. Vooral mijn iPhone neem ik overal mee naar toe. Je kan je smartphone overal voor gebruiken, zoals bijvoorbeeld je smartphone als styleguide. Vandaag laat ik zien hoe je dat kan doen! Kijk dus snel verder :).

Kaarten en Routeplanners
Smartphones zijn zeer handig om dingen op te zoeken. Stel je bent onderweg naar een fashion of beauty winkel, maar je weet niet meer precies waar je moet zijn of hoe je moet rijden naar de plaats van bestemming. Op je telefoon kan je handige Apps gebruiken, zoals Kaarten en Navigon. Hiermee kan je gemakkelijk je plaats van bestemming opzoeken en de route ernaar toe bepalen. Tom Tom nodig? Nee joh, gebruik gewoon je smartphone!

Social Media
Tegenwoordig zit bijna iedereen wel op Social Media, denk aan Facebook of Twitter. Op je Smartphone heb je hier ook speciale Apps voor die je kan donwloaden. Maar er zijn natuurlijk wel meer Social Media Apps voor je telefoon. Wil je inspiratie opdoen, download dan de Apps Pinterest of Weheartit. Hier komen prachtige foto’s en plaatjes voorbij. Typ een bepaald zoekwoord in en voilà, je krijgt gelijk veel inspiratie foto’s in beeld. Vooral voor bloggers zijn deze Apps zeer geliefd.
Wil je graag foto’s delen met anderen, bijvoorbeeld foto’s van jouw leven? Neem dan eens een kijkje bij Instagram. Volg je familie en vrienden en zelfs beroemde personen, zoals modellen en actrices en blijf op de hoogte van hun leven!


Smartphone als styleguide

Fashion en beauty Apps
Natuurlijk willen vrouwen ook graag op de hoogte blijven van fashion en beauty. Zo zijn er vele mooie en handige Fashion en beauty Apps. Denk bijvoorbeeld aan de H&M, hier kan je mooie fasion items bekijken en bestellen. Weet je even niet wat je precies moet dragen op een dag, dan is de What to wear de perfecte App voor jou. Elke dag krijg je een nieuwe What to wear outfit te zien voor de volgende dag. Wil je inspiratie opdoen, dan kan je de App Stylight downloaden. Een mooi App met prachtige fashion items en moodboards. Ben je een fashion item op straat, online of in een magazine tegengekomen en je wilt die ook graag hebben, dan kan je de App ASAP54 downloaden. Upload een foto van een fashion item en de App zoekt voor jou de juiste item erbij of vergelijkbare items en deze kan je dan ook gelijk betellen! Met de App van Lancome blijf je helemaal up-to-date over de verschillende kleuren van de nieuwste collecties en ontdek je welke kleuren bij jouw haar- en huidkleur etc. passen. Ook een zeer handige app is de Hairsalon Finder. Met deze online kappersgids kan je precies zien welke kapper goed bij jou past en welke van jouw favoriete verzorgingsproducten ze verkopen. Maar ook als je je nagels wilt lakken volgens de nieuwste trends, is er een zeer handige App, namelijk de OPI App. Deze geeft advies over de nieuwste kleuren en de nieuwste nageltrends.

Kortingen
Als je lekker aan het (online) shoppen bent, dan wil je natuurlijk ook profiteren van mooie kortingen. Zo zijn er een aantal handige Apps die jou voorzien van actuele kortingen voor (online) winkels. Denk hierbij aan de Apps VoucherCloud en Scoupy. Maak gebruik van deze kortingen en bespaar geld uit!

Internetten in stijl
Aangezien tegenwoordig alles gebeurt via onze smartphone of iPad is het misschien een aanrader om je geliefde gadget goed te verzorgen. Voorzie hem van een iPad 4 hoes met een tablet toetsenbord, zodat je snel en eenvoudig op zoek kunt gaan naar de nieuwste trends. Moet je vaak lang reizen naar school of werk? Maak gebruik van in ear oordopjes met wat lekkere nummers, zodat je tijdens het online shoppen ongestoord muziek kunt luisteren. Is je batterij van je smartphone of gadget snel leeg, voorzie je gadget dan eens van een mobiele oplader zoals op de eerste foto. Hiermee kan je nog langer genieten van je gadget!

Gebruik jij ook je Smartphone als styleguide? En welke Apps heb jij?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: