Shoplog Frankrijk & Catrice LE Doll’s Collection


Shoplog Frankrijk & Catrice LE Doll's Collection

Zoals jullie weten waren we afgelopen week op vakantie in Frankrijk. Hier heb ik ook nog een aantal beauty en knutsel dingetjes gekocht. Gisteren toen we terug kwamen ben ik ook naar de Kruidvat geweest om een aantal dingen te kopen van de Catrice LE Doll’s collection. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal gekocht heb 🙂 .

Knutselspullen uit France
– Twee grote houten huizen met kleine houten plankjes. Deze ga ik schilderen en de plankjes hieraan vast maken, zodat hier spulletjes op kunnen staan. Hier komt binnenkort het resultaat van online.

– Schaartje. Ik gebruikte altijd onze eigen grote schaar, alleen voor het knutselen vind ik het toch fijn om mijn eigen schaartje te hebben.

– Papier met allerlei printjes erop. Deze vind ik echt geweldig mooi 🙂 .

Beauty uit France
– Peggy Sage Paris Foundation Brush. Ik gebruikte eigenlijk vaak een sponsje of een beauty blender, maar wil nu overstappen op een foundation brush. En deze is zoooo zacht, binnenkort komt hier een review van 🙂 .

Beauty uit Nederland
– In Nederland heb ik een aantal dingetjes van de Catrice LE Doll’s Collection gekocht. Als eerste moest ik nog een nieuwe mascara hebben en heb gelijk gekozen voor de Glamour Doll Mascara. Ook koos ik voor een nieuwe blush, namelijk de Ball Blush C01 – Droll like a Doll. Het lakje dat hier goed bij past is ook de C01 – Droll like a Doll Nail Lacquer. Van alle Catrice producten komen nog uitgebreide reviews van.

Dit waren mijn geshopte items uit Frankrijk en Nederland 🙂 .

Fijne pasen iedereen!!

Heb jij al items gescoord van de Catrice LE Doll’s Collection?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: