Ebook “Gestructureerd Leven” vanaf vandaag verkrijgbaar!

Ebook Gestructureerd leven

Jaaaaa!!! Daar is hij dan! Mijn allereerste ebook Gestructureerd Leven is vanaf vandaag verkrijgbaar. Heb je wel eens gedacht, “ow ja, dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen.” Een aantal minuten later ben je alweer vergeten wat je allemaal nog moet of wilt doen. Of je schrijft het op een notitieblaadje en je bent vervolgens dit blaadje weer kwijt. Je hebt misschien wel teveel dingen te doen, maar je komt er gewoon niet aan toe. Je hebt je gezin, school, werk, sociale leven, sporten en meer. Je wilt toe komen aan de dingen die je moet of wilt doen. Met mijn ebook krijg je dan ook weer structuur in jouw leven! In dit artikel vertel ik hoe je mijn ebook kunt kopen en wat je kan verwachten.

Gestructureerd Leven - Inhoudsopgave

Mijn ebook heeft in totaal 50 pagina’s met ontzettend veel tips hoe jij ook een gestructureerd leven kunt krijgen. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren. Stel doelen op, maak takenlijsten en ga gestructureerd aan de slag. Daarnaast heb ik ook een aantal handige tools voor meer structuur in het huishouden. Met mijn ebook zorg je ervoor dat je weer toekomt aan de dingen die je moet en wilt doen. Je krijgt weer structuur in jouw “drukke” leven!

Je krijgt mijn ebook in jouw mailbox na betaling en daarnaast ontvang je ook een aantal templates van de opdrachten, zodat je het vaker kan uitprinten en ook kan veranderen naar jouw eigen wensen.

Mijn ebook “Gestructureerd Leven” kost 12,50 Euro en kan je via Paypal kopen.
Klik op onderstaande link om mijn ebook “Gestructureerd Leven” te kopen en om meer informatie hierover te lezen. Tevens kan je hier ook foto’s bekijken van mijn ebook.

EBOOK GESTRUCTUREERD LEVEN

Ik vind het echt super spannend en ik weet zeker dat er veel mensen hier veel aan gaan hebben. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kan je me altijd een berichtje sturen.

Aan alle Early Birds: Jullie krijgen van mij zo snel mogelijk een mailtje met de kortingscode van 20% voor mijn ebook!

Heel veel lees plezier en krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!

Kom je maar niet toe aan de dingen die je moet doen? Lees mijn ebook- “Gestructureerd Leven” en krijg weer structuur in jouw leven!

Wil je weer structuur in het huishouden? Lees dan mijn ebook- “Gestructureerd Leven”!

Wil je weer productief zijn? Doelen bereiken en taken voltooien? Lees dan mijn ebook- “Gestructureerd Leven”!

Wil je jouw doelen bereiken en jouw taken voltooien? Lees dan mijn ebook “Gestructureerd Leven”!

Breng weer structuur in jouw leven met mijn ebook “Gestructureerd Leven”!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: