Artikelen op Miss Sentinelli 1 jaar geleden: Mijn allereerste LEUCHTTURM1917, Verlaten fort, Styleguide en meer!

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

Vorige week kwam het eerste artikel online over Artikelen op Miss Sentinelli 1 jaar geleden. Elke week laat ik artikelen zien die vorig jaar in die week online zijn gekomen. In dit artikel deel ik deze artikelen van vorig jaar en vertel ik daar ook iets meer over.

Mijn allereerste LEUCHTTURM1917 – Roze a5 blanco notitieboek

Vorig jaar schreef ik op 12 juni een artikel over Mijn allereerste LEUCHTTURM1917 – Roze a5 blanco notitieboek. Je hebt vele verschillende LEUCHTTURM1917 notitieboeken en ik had toen gekozen voor een roze a5 blanco notitieboek. Uiteindelijk ben ik toch overgegaan naar een LEUCHTTURM1917 dotted versie en inmiddels gebruik ik een NUUNA dotted notitieboekje. Ik vind een dotted versie veel fijner werken dan een blanco versie.

Verlaten fort

Verlaten fort

Vorige week schreef ik al dat het alweer dik een jaar geleden is dat we op pad zijn geweest om verlaten panden te fotograferen. In het artikel Verlaten fort laat ik jullie een verlaten fort zien die we toen hebben bezocht.

Exposeren

Met welke fotografiewerken zal ik dit jaar gaan exposeren?

Vorig jaar was het de laatste keer dat de Leerdamse Kunstvierdaagse gehouden werd. Hier gingen mijn man en ik al een aantal jaar Exposeren en ik vroeg altijd aan jullie met welke fotografiewerken ik zou gaan exposeren. Helaas kregen wij een tijdje terug te horen dat de Leerdamse Kunstvierdaagse niet meer gehouden wordt. Echt zo ontzettend jammer! Ik vond het altijd enorm leuk om hierbij aanwezig te mogen zijn.

Hoe maak je een Styleguide + GRATIS Styleguide Template

Hoe maak je een Styleguide + GRATIS Styleguide Template

Op mijn blog schrijf ik wel eens artikelen over blog en onderneming tips. Vorig jaar schreef ik het artikel: Hoe maak je een Styleguide + GRATIS Styleguide Template. Ik vind het enorm leuk om anderen te helpen en daarom geef ik ook vaak tips en gratis templates.

Verwachte films die ik graag wil zien #5 met o.a. Dunkirk en Hitman’s Bodyguard

Hitman's Bodyguard

Ik ben echt dol op films en series. Vorig jaar schreef ik een artikel over verwachte films die ik graag wil zien. Wat wel enorm erg is, ik heb ze nog geen van allen gezien. Echt slecht he?! Sinds dat we Netflix hebben, zijn we eigenlijk meer series en documentaires gaan kijken dan films. Toch wil ik deze allemaal nog zeer graag zien.

Veel leesplezier!

Dit waren de artikelen die vorig jaar online kwamen. Super tof om te zien dat deze artikelen nog steeds relevant zijn. En natuurlijk is het voor jullie ook leuk om eventuele artikelen te lezen die je nog niet gezien hebt. Heel veel leesplezier!

Ben jij ook een blogger en blog jij langer dan een jaar? Welke artikelen kwamen bij jouw vorig jaar in deze week online?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: