Mijn allereerste LEUCHTTURM1917 – Roze a5 blanco notitieboek

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

Yeahh!! Ik heb sinds afgelopen weekend mijn allereerste LEUCHTTURM1917 notitieboek! Super blij 🙂 . Je hebt vele verschillende LEUCHTTURM1917 notitieboeken en ik heb gekozen voor een roze a5 blanco notitieboek. Vandaag laat ik hem aan jullie zien.

Leuchtturm1917 roze a5 blanco notitieboek

Sinds dat ik begonnen ben met het Bullet Journal systeem, was ik op zoek naar een goede notitieboek. Ik heb verschillende notitieboeken gehad en op internet kwam ik ontzettend vaak het Duitse merk LEUCHTTURM1917 tegen. Ik was eigenlijk gelijk verkocht! Ik moest en zal er ook een hebben. Maar ik had nog een aantal notitieboeken liggen en wilde deze eerst opmaken, voordat ik een LEUCHTTURM1917 wilde gaan kopen.

Maar nu mijn huidige Bullet Journal al bijna helemaal vol is, was ik dus toe aan een nieuwe notitieboek. Ik werk momenteel ook aan een puntensysteem (hier vertel ik deze week meer over) en mocht vanwege dit systeem iets kopen van mijn wishlist. Dus ja, het werd een LEUCHTTURM1917. Maar welke kleur, welke variant, welk formaat? Ik wist sowieso dat het een a5 moest worden, dit werkt voor mij gewoon prettig. Daarnaast ben ik dol op de kleur roze, dus dat was ook niet zo moeilijk. Wel heb ik even nagedacht over welk variant ik wilde gaan kiezen. Je hebt namelijk een lined, dotted, squared en een blanco variant. Ik heb altijd met lijntjes gewerkt, maar eigenlijk wilde ik wel iets anders proberen. Het werd voor mij een blanco notitieboekje, dit wilde ik wel eens uitproberen. Ik ben ook zeer benieuwd hoe dit zal werken voor mij.

Het notitieboekje heeft in totaal 249 pagina’s. Hier kan ik dus wel even mee vooruit.

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

Zo ziet het eruit zonder het kartonnetje. Die moet je er natuurlijk afhalen. Het notitieboekje heeft een harde kaft, daar hou ik wel van.

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

Wat ik zeer fijn vind, is dat er twee leeslinten inzitten. Vaak heb je er maar één, maar voor mij werkt het prettiger als ik er twee heb. Daarnaast zit er ook een elastiekje bij, zodat je het notitieboekje ook goed dicht kan maken.

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

Als je het notitieboekje openslaat, dan zie je op de eerste pagina gelijk een gedeelte waar je neer kan schrijven van wie het boekje is en wat het adres is mocht het notitieboekje verloren gaan. Super handig dus! Ook zit er een bedankkaartje bij en een boekje over het merk LEUCHTTURM1917.

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

Wat ik ook zeer fijn vind, is dat er al een inhoudsopgave van drie pagina’s inzit. Super handig!

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

En dat de pagina’s al genummerd zijn, helemaal top!

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

Wat ik vaak heb bij notitieboekjes, is dat als je ze openslaat, de bladzijden niet plat blijven liggen. Daar heb je dus geen last van bij LEUCHTTURM1917, de bladzijden blijven gewoon echt goed plat liggen, zoals je hierboven ziet.

Leuchtturm1917 roze a5 blanco notitieboek

Achterin zit er ook een vakje waar je nog spulletjes in kan doen, zoals papiertjes, kaartjes etc.

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

Ook super handig! Labels die je kan gebruiken. Bijvoorbeeld ook labels die je aan de zijkant van je notitieboekje kan plakken als je het wilt archiveren.

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek

En er zit ook nog een bladzijde bij met lijntjes en met vierkantjes. Deze kan je ook gebruiken als hulpmiddel, zeer handig.

Ik ben echt enorm blij met mijn allereerste LEUCHTTURM1917 notitieboek. Het LEUCHTTURM1917 roze a5 blanco notitieboek kost 16,50 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld De Bijenkorf.

Ik ga mijn Bullet Journal in dit notitieboekje maken vanaf juli, dus mijn setup hiervan ga ik deze maand al maken. Ik zal binnenkort ook weer een nieuwe update plaatsen over mijn Bullet Journal en dan zal ik ook vertellen hoe dit notitieboekje voor mij werkt.

Wat voor een notitieboekje gebruik jij voor jouw Bullet Journal?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: