Balea Oil Repair Shampoo & Spülung

Balea Oil Repair Shampoo & Spülung

Inmiddels heb ik al verschillende Balea producten van de Duitse DM uitgeprobeerd. Zoals de Balea Glatt + Glanz shampoo & Spülung en Balea Sweet Wonderland douchecreme. Nu heb ik nog een aantal producten thuis liggen die ik zeker nog wil uitproberen. En vandaag laat ik jullie de Balea Oil Repair Shampoo & Spülung zien.

De verpakkingen van de shampoo en conditioner zien er al goed uit. De shampoo en conditioner zitten beide in een tube. De shampoo heeft een inhoud van 250ml en de conditioner heeft een inhoud van 200ml. De sluiting van beide tubes zijn ook perfect, ze hebben namelijk een fijne klik dop. Dit heb ik altijd liever dan een draaidop.

Balea Oil Repair Shampoo & Spülung - ingrediënten

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven van de shampoo. Wat ik zeer fijn vind, is dat er geen siliconen inzitten.

Balea Oil Repair Shampoo

De structuur van de shampoo is echt heerlijk, goed vloeibaar en lekker in gebruik. Het schuimt ook echt goed en de geur is prima. Fris, maar ook weer neutraal. Ik merk dat mijn haar lekker glad aanvoelt na gebruik van de shampoo.

De Balea Oil Repair Shampoo kost 1,35 Euro voor een inhoud van 250ml.

Balea Oil Repair Spülung - ingrediënten

Hierboven heb ik de ingrediënten neergezet van de conditioner. Ook de conditioner bevat geen siliconen, helemaal top!

Balea Oil Repair Spülung

De structuur van de conditioner is ook weer echt fijn. Voelt stevig aan, maar voelt wel echt heerlijk aan als ik het in mijn haren smeer. Mijn haar is ook weer heerlijk glad en zacht na gebruik.

De Balea Oil Repair Spülung kost 1,35 Euro voor een inhoud van 200ml. Je kan deze ook kopen in de DM webwinkel.

De shampoo en conditioner zijn echt heerlijk. Ze maken beide mijn haar lekker glad en zacht. Echter is mijn haar nog wel pluizig, voor pluizig haar ga ik toch liever de Balea Glatt + Glanz shampoo & Spülung gebruiken.

Ben jij al bekend met de producten van Balea? En zo ja, welke lijn raad jij aan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: