Opgemaakt en favorieten van april en mei

Opgemaakt en favorieten van april en mei

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. Vorige maand had ik niet veel opgemaakt, dus heb ik de afgelopen twee maanden gecombineerd. Naast opgemaakte producten laat ik vandaag ook mijn favoriete producten van afgelopen twee maanden zien.

Opgemaakte producten

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

– Twee keer scheergel van de Albert Heijn. Gewoon een prima scheergel, scheert fijn en het maakt mijn huid niet droog.

Balea Sweet Wonderland douchecrème.
Ik vind deze douchecrème echt heerlijk! Het ruikt echt naar vanille en rozen. De douchecreme schuimt goed en je hebt er ook niet veel van nodig. Na gebruik is mijn huid lekker zacht en voelt niet droog aan.

Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung
Weer twee producten van Balea. Zeer fijne en goede shampoo en conditioner. Mijn haar is hierdoor een stuk minder pluizig. Het ziet er echt glanzend, glad en zacht uit. Ik ben echt zeer tevreden over deze shampoo en conditioner!

– Balea Feuchtigkeits Shampoo & Spülung
Ook deze twee zijn erg fijn. Ze maken mijn haar een stuk minder droog en pluizig. Wel vind ik deze iets minder goed werken dan de Balea Glatt + Glanz Shampoo & Spülung.

Burt’s Bees dagcrème
De crème is echt heerlijk en het hydrateert mijn huid echt enorm goed. Het bevat een speciaal ingrediënt, namelijk koninginnegelei. Dit is gemaakt van nectar, stuifmeel, bloemdelen, vitaminen, mineralen, bijen hormonen en andere natuurlijke ingrediënten. De geur is ook echt heerlijk, het doet me ook echt denken aan een natuurlijk product.

Favoriete producten

Opgemaakt en favorieten van april en mei

Mijn favorieten producten van afgelopen twee maanden heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je ook weer op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Utsukusy Artificial Skin beauty box
In deze beauty box zaten drie heerlijke producten waar ik echt fan van ben. De Utsukusy Artificial Skin beauty box bestaat uit drie verschillende producten, namelijk: De Bijin Facial cleanser cream, het Artificial Skin serum en een Artificial Skin creme. Ik merk gewoon dat mijn huid een stuk steviger is en dat het mijn huid ook zacht maakt. Heerlijke producten!

The Beauty Bakery Skin Frosting
Ow dit is echt een heerlijk product! Die geur alleen al is echt ontzettend lekker. Mijn lichaam is heerlijk zacht na gebruik.

Dit waren mijn favoriete producten van afgelopen twee maanden 🙂 , zeer fijne producten die echte aanraders zijn!

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt? En welke producten zijn jouw favoriet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: