Happy lijstje juli met o.a. Baby is actief, vakantie, aanvraag KvK


Happy lijstje juli met o.a. Baby is actief, vakantie, aanvraag KvK

We zitten alweer bijna aan het einde van deze maand. Het was weer een super leuke maand en vandaag laat ik jullie zien waar ik allemaal blij word. Een leuk artikeltje met fijne positieve en happy momentjes, zoals vakantie, onze baby voelen schoppen en nog meer happy moments!

Mijn man ♥ Dat we onze baby elke dag lekker actief is en we dus hem/haar vaak voelen ♥ Begonnen met de vloer van de babykamer ♥ Familie en vrienden ♥ Babyspulletjes gekocht ♥ Onze kat Link ♥ * Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * De Sims Freeplay met een super leuke nieuwe update * Nieuwe laptop gekregen voor mijn werk * Heerlijk een weekje vakantie gehad * Naar Wildlands Adventure Zoo geweest in onze vakantie * Ook nog twee dagen naar Monschau geweest * Fijne nieuwe samenwerkingen * Mijn Bullet Journal * Heerlijk zomersweer * Pokémon Go * KvK aangevraagd, waarvan ik 1 augustus een gesprek heb * PhotoWalk bij de Zaanse Schans, hier komen nog foto’s van * De winactie die momenteel loopt * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: